zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
nie mogę odtworzyć mam info,ze film jest prywatny :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) bo powiedziano nam, że jest od kilku miesięcy na receptę. \Więc poszliśmy "na sucho". Mały dostał szczepionkę (płaciliśmy żeby było jedno wkłucie), strasznie płakał - prawie płakałam razerm z nim.
pano doktor nam kazała kupić eferalgan i dać w razie gdyby pojawiła się gorączka.
5800g!!!!!!!! 3 tygodnie temuu 4200g! Pani doktor powiedziała, że to nie możliwe, że karmię tylko piersią
oprócz tego zachwycała się młodym, że silny niesamowicie bo głowa w pionowej postawie sztywna a na brzuszku wysoko w górze
no a mam pękła prawie z dumy!!! 
(to raczej niemożliwe, był błąd pomiaru po urodzeniu) a główka o 3 cm
pięknie mieści się na środeczku siatki centylowej więc jest git.
. Ale podobno jak nie ulewa i nie wymiotuje to można dawać więcej, zwłaszcza, że ona na początku była niejadkiem.
i jaki samodzielny.Ael niestety nie dostaliśmy w aptece tego viburcolu (czy jakoś tak) bo powiedziano nam, że jest od kilku miesięcy na receptę. \Więc poszliśmy "na sucho". Mały dostał szczepionkę (płaciliśmy żeby było jedno wkłucie), strasznie płakał - prawie płakałam razerm z nim.
pano doktor nam kazała kupić eferalgan i dać w razie gdyby pojawiła się gorączka.