zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Z tego co pamiętam, to jej obliczył lekarz,ze dziecko będzie duże.Dziwne to wszystko.Oj to Amelka jest maleńka jak na dziecko urodzone w terminie! Konrad był od niej tylko odrobinkę mniejszy a mu 3 tygodni brakowało.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co pamiętam, to jej obliczył lekarz,ze dziecko będzie duże.Dziwne to wszystko.Oj to Amelka jest maleńka jak na dziecko urodzone w terminie! Konrad był od niej tylko odrobinkę mniejszy a mu 3 tygodni brakowało.![]()
Czesc dziewczyny
Ja staram sie od czerwca i tez czekam na fasolke.
Oj to Amelka jest maleńka jak na dziecko urodzone w terminie! Konrad był od niej tylko odrobinkę mniejszy a mu 3 tygodni brakowało.
Atanku jeszcze raz gratuluję!!!
Aelku wydaje mi się ze musiało być coś więcej niż tylko to... albo trafiła na fajnych lekarzy którzy postanowili jej nie męczyć. Bo najczęściej to długo czekają z takimi decyzjami.
ja sobie nie pozwolę, do tej pory nie pokazywałam jej zdjęć jej mamie Edycie ale chyba się skończy dzień dziecka bo ona te swoje makijaże obroże itp robi po kryjomu i foty wstawia, nikt poza mną nie ma facebooka w bliższej rodzinie jak jej rodzice by się dowiedzieli to ona na dupę nie siądzie przez miesiąc bo ma takiego narwanego tatusia. Ale coś czuję że się skończy dzień dziecka, bo ona oczywiście jacy to jej zanjomi zajedwabiści są