reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie prawda :-D ja dzisiaj za ciebie najgorliwiej piłam :-p
A z jakiego powodu, haa????? Zobacz załącznik 324818
033.gif

a ja wiem :-p tak po prostu :-D zresztą, za wszystkie dzisiaj piłam...

Swoją drogą nie moge się już doczekać wizyty u gina, jestem strasznie ciekawa co powie, muzę dostane jakieś "wspomagacze"?

poroniłam w sierpniu tamtego roku. i nic mi nie badał... tylko normalne usg i powiedział zeby dalej sie starać. od tamtej pory nic nie robiłam, a cykle zaczęły wariować...

On nie wiedział, że cykle mi zwariowały... i mówił ze tak czasem bywa i nie widzi przeciwwskazań do dalszych starań... później już nie chodziłam, bo nic takiego się nie działo. Byłam u innej lekarz (takiej do której nie ma kolejek) z tymi okresami ale powiedziała że tak czasem jest i mnie wysłała do domu. Teraz pójdę do mojego gina i powiem ze nie wyjdę bez skierowania na badania...

reklama
On nie wiedział, że cykle mi zwariowały... i mówił ze tak czasem bywa i nie widzi przeciwwskazań do dalszych starań... później już nie chodziłam, bo nic takiego się nie działo. Byłam u innej lekarz (takiej do której nie ma kolejek) z tymi okresami ale powiedziała że tak czasem jest i mnie wysłała do domu. Teraz pójdę do mojego gina i powiem ze nie wyjdę bez skierowania na badania...
No i prawidłowo robisz.
Czasem mam wrażenie, że lekarze to robią ja na produkcji. Pacjent wizyta 5 minut i następny i następny....

Dobrze dziewczynki wracam za pół godziny...idę się bzykać dla dobra sprawy!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry