reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzien dobry!!!
A gdzie w szystkie sa?? Jeszcze spicie??? Ja nie moglam, obudzilam sie o 8 rano, nawet tempke zmierzylam wczesniej niz zwykle.
Unas leje i wieje juz 4 dzien a ja musze do ginki zapieprzac dzisiaj. Wstawaaaaac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Was Kochane:)
Ja też dziś szybko wstałam, nie wiem dlaczego, ale juz z fochem na swojego M. to chyba przez to ze zbliza sie wielkimi krokami @...Ach te kobiece zmienne nastroje...

cześć Dziewczyny

doczytałam Was...

amalfi daj znać jak po wizycie u ginki
aelreda przżyłaś wczorajszy ból owulacyjny?? a zawroty masz jeszcze??
fifka proponuje zrobić badania najpierw te podstawowe: czyli prolaktyna,progesteron, tsh, lh fsh,
ja tez mam zerowy progesteron,choć wszędzie trąbią że badanie hormonów trza robić kilka razy,jeden raz jest nie miarodajny.

a u mnie dzis 37,00, to juz jest 40dc, od wczoraj zaczełam czuć cycki.....wczas!!!
nie wiem dokładnie kiedy miałam owu(jeśli ją w ogóle mialam)ale jutro może spaść temp,albo we wtorek,ale nadziei nie mam bo raczej sie czuje ciotowo :( także nie musicie trzymać kciuków,bo nie ma na co :/

Lilou nigdy nic nie wiadomo, pamiętaj, że jeżeli psychika potrafi nam wmówić że są objawy, znaczy, że działa to też w drugą stronę.

A ja dzisiaj spałam na kanapie w salonie... Mój w nocy tak chrapał, że musiałam się aż przenieść, bo flaki mi się przewracały od tego.... No taka zła byłam na niego, ale wiem, ze to nie jego wina. On zawsze chrapie, tylko po alkoholu jakoś o wiele głośniej :-D

No wiec jestem dziś nie wyspana...

lilou no wlasnie nigdy nic nie wiadomo, ale wspolczuje takich dlugich cykli, ja mam dwa w tym czasie, a ty biedna jeden!!!:shocked2:
fifka ja mam cala szuflade zatyczek do uszow, bo bym sie w zyciu nie wyspala, moj tez uzywal sprayow na chrapanie i innych aptecznych wynalazkow, ale nie chce za bardzo tego stosowac, to mi zostaly stopery do uszow

My mamy inną metodę, ja zawsze kładę się pierwsza i jak zasnę wtedy on przychodzi spać :-D a zasypiam dość szybko i jak już zasne to żadne hałasy mi nie przeszkadzają. Zresztą, on normalnie mocno nie chrapie, wiec kołdra na głowie wytacza. Tylko gorzej jak jest bardzo zmęczony albo podcięty... wtedy dosłownie wychodzę z siebie...wczoraj to on zagłuszył nawet muzykę której słuchałam przez słuchawki :szok:(też czasem pomaga przy zaśnięciu)

Idę zdrajce obudzić w końcu, bo pewnie nawet nie wie że spałam dzisiaj przez niego w salonie :wściekła/y:

Heheh Lilou to też fakt, ale on wie że ma bana na seks jak mam okres :-)

reklama
O jeny, jak dobrze, ze nie jestem w tym bólu chrapania sama;) Moj M tez z reguły tylko soie podchrapuje, ale czasem jestem jakos bardziej wrażliwsza niz normalnie i jak sie przebudze to naprawde mam ochote go czasem udusić poduszką.wrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry