Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również jestem po bardzo nieszczesliwym zwiazu trafilam na alkoholika mimo ze wczesniej dwa lata bylismy razem szczesliwi i wogole nagle kolo zaczal sie staczac w dol na dzien dzisiejszy kradnie by miec za co pic nie pracuje matka go kapie i wogole siadla mu psycha zdrowie wszystko ma na wykonczeniu az zal mi jego matki ktora ciagle wokol niego biega. Bedac z moim jestem szczesliwa ale kryzysy sie zdarzaja czasem wiadome ze czlowiek woli ich unikacMagenta tule cie kochana... ja jestem po jednym rozwodzie a to moje drugie małżeństwo... nie to ze coś ci wróżę, ale podobnie się czułam i miałam podobne przemyślenia. Teraz z moim "nowym"mężem jest super, zupełnie co innego, ale dzięki temu zrozumiałam, ze tamte małżeństwo nie musiało tak wyglądać... czasem dobrze jest popatrzeć na siebie, pomyśleć, czy ja w tym związku też jestem w porządku... no i jak dziewczyny mówią najważniejsza jest rozmowa...
Przepraszam, ale piszę troszkę po pijakuwięc mogę gadać od rzeczy
Łóżko TYLKO DLA MNIE!! No i zaraz do pracy...