reklama

Starania po raz pierwszy :)

No mam nadzieje ze cie ktos tez potraktuje powaznie!!! Mi kazala nie wracac bez tych badan powiedziala ze nie bedzie mnie leczyc dalej!!!
No i dobrze zrobiłaś kochana. Męczyć się tyle czasu bez żadnych wyników. Ale zrobisz badania i coś już będziesz wiedziała.
Amalfi wszystko i tak dobrze się skończy.
Podoba mi się wasze podejście do sprawy dziewczyny. Nie poddawać się i przeć do przodu!

reklama
Pa kochana!

Ja może tych badań bym nie robiła, bo wcale nie czuję że robie WSZYSTKO by zajść w ciążę. To był mój pierwszy cykl kiedy tak naprawdę mocno się starałam. Wcześniej to po prostu się tylko nie zabezpieczaliśmy. To troszkę za mało wg mnie. Ale niepokoją mnie te cyrki z cyklami, plamienia itp.

Fifka, widzę że Ty kobieta po przejściach ;)
Fifka, no mam nadzieję, że Ci lekarz pomoże i cykle Ci wrócą do normy, bo to cholery można dostać, ja mam teraz pierwszy, a właściwie drugi po biochemicznej, bardzo jestem ciekawa, czy też wszystko wróci do normy, bo ten cykl bezpośrednio po zaciążeniu trwał 39 dni

A po przejściach... moje koleżanki jeszcze sobie studiują i nie myślą o takich ekscesach :-D ale ja zawsze psychicznie byłam wiekiem o wiele do przodu...

No to Julieet patrz tam, bo organizm może dziwnie zareagować... tak jak zresztą u mnie...

Aelreda, u Ciebie na pewno będzie normalnie...
u mnie sama @ trwała 14 dni
No to jak czytam posty od Ciebie to ja się zastanawiam co jest nie tak ze mną, że mimo biochemicznej wszystko jest normalnie.... ???
Dziwne to takie, sam @ był nadzwyczaj krótki, usg też nic nie wykazało...chyba jestem jakimś mutantem :nerd:

reklama
Nie robiłam bety więc nie wiem. Obstawiam, że to były 2 tygodnie, albo między 2 a 3 tygodniem.
No nic zobaczymy co wyjdzie w praniu w tym cyklu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry