• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam kobietki i zarazem sie zegnam ;-) lecę do pracki :-)

chustowanie tez mi się podoba strasznie :-p mam koleżankę maniaczkę chustowania :-) ale ja na człeka na ktorym mogłabym stosować ową chustę poczekam sobie :-D

buziaki kobiałki :-) miłego dnia :-)

reklama
Ja posiadam tą z Womaru, tą, co Atan pokazała i też uważam, że tu nie ma co kupować szmelcu, bo to chodzi o dziecko.
Magdalena, jasne, że nie za późno, a ile kręgosłup odpoczywa :)

A dzień dobry:-)

Miq nie przejmuj się…szkoda nerwów Twoich i Maluszka..:tak:
Netka po pierwsze śliczną masz te pannicę to matka wiesz,po drugie cyce miałąm schowane i już,po trzecie czekamy no fotunie kącika Małgosi:-)
Nalaa witaj! Co u Ciebie,jak się czujesz?:-)
Iwasku kurcze…a co się działo,że potrzebuje Igorek rehabilitacji? Przegapiłam chyba gdzieś temat….Ty spiewasz? A co? Mów nam tu wszystko:-D

Ael cześć..;-)

Cześć kochane :*

Musiałam sobie trochę odetchnąć dlatego nic nie pisałam, tym bardziej, że mój mąż jest w domu także spędzałam z nim czas
yes2.gif
ale jutro idzie już do pracy więc będę częściej :*

Wczoraj byliśmy na badaniach i jestem PRZESZCZĘŚLIWA
biggrin.gif
Michał został calusieńki zbadany od stóp do głów i jest zdrowy jak ryba, bez żadnych wad rozwojowych
biggrin.gif
serducho ma idealne tak więc kamień spadł mi z serca, że po mamie nie ma żadnej wady. Był bardzo grzeczny na badania i dał się cały wybadać
yes2.gif
łożysko, wody idealnie w normie także Pani dr powiedziała, że ciąża książkowa. Malutki waży tyle samo co poprzedniego dnia czyli 1243g
biggrin.gif
i jest już główką w dół, prawdopodobnie już tak zostanie.

Tutaj jest nasz Synuś

już widzimy, że nosek ma po tatusiu
laugh.gif

a tu zdjęcie siusiaka jakby ktoś miał wątpliwości, Pani dr powiedziała, że nad wyraz duży - musiałybyście widzieć dumną minę mojego męża :-D

;-)

A ja sobie odpoczywam.. Dzisiaj na 14 jadę do diabetologa i mam nadzieję, że nie dostaniemy insuliny..

Aaaa i dzisiaj komoda przychodzi Yeah!
biggrin.gif

Przepraszam ale nic nie nadrabiałam.. Także z góry przepraszam :*

Dziurka narazie w kąciku tylko łóżeczko z pościelą jest ale fotka będzie potem, a powoli i jakieś gadżety naścienne lub do łóżeczka się pojawią ;) łoj przecie ja nie powiedziałam że cyce były odkryte :-p były mięciutkie fajniutkie :rolleyes2:

miq gratulacje już prawie połowa :-)

kwiatuszek, ewika dzień dobry :-)

natkusia śliczności kolejny absztyfikant dla mojej Małgosi choć w sumie to ona narzeczonego już ma ;-) cieszę się że zdrów chłop jak dąb będzie. Za diabetologa trzymam &&&&&&&&&& a z racji twojego nie nadrabiania ominęły cię foty mojej królewny w prajwet beciku w łowce

reklama
Hej babiczki

Natka cudny synciu, będzie przystojniacha :-)

Atanku Amelcia jest cudna, a uśmiech ma boski :-)
P.s. przepraszam, że często nie odbieram ale trafiasz zawsze na momenty jak młody śpi, a usypianie go to katorga...

Necia tak fajnie się Ciebie czyta, tak wieje od Ciebie optymizmem, normalnie aż serducho się raduje :***

Miq gratuluje 18stego tygodnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry