Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz, nie dadzą mi spokoju póki pod ziemią mnie nie zakopią :-(
Zawzięły się na mnie....aż mi się odechciewa powoli staranek przez nie.
Dotka jak mogę "come back" jak te dwie zołzy się śmieją ciągle ze mnie??? :-(
No i chyba dobrze, że trochę się temat ruszył, co? Bo jak by inna nie napisała to by żadna nie pisała, taka prawda.
O dżisyyys! Teraz ja oplułam monitoor.... AhahahahahaZobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648magenta trafia zolnierze, nie boj sie !!!! w koncu w patologicznych rodzinach rozmnazanie jest na wysokim poziomie wiec po jednym piwie nic sie armii nie stanie, nie boj doopy!!!!
Ale motywację mam mocna, to przez was obie Ciebie i amalfi mi się nie odechciewa! Niedobra julieet!to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...
nie dam doopy co najwyzej cipppppuchydaj spokój, przecież to tylko forum!Ale motywację mam mocna, to przez was obie Ciebie i amalfi mi się nie odechciewa! Niedobra julieet!
No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli![]()