reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta trafia zolnierze, nie boj sie !!!! w koncu w patologicznych rodzinach rozmnazanie jest na wysokim poziomie wiec po jednym piwie nic sie armii nie stanie, nie boj doopy!!!!

Ja w walentynki ale nie bede testowac

reklama
Widzisz, nie dadzą mi spokoju póki pod ziemią mnie nie zakopią :-(
Zawzięły się na mnie....aż mi się odechciewa powoli staranek przez nie.
Dotka jak mogę "come back" jak te dwie zołzy się śmieją ciągle ze mnie??? :-(
No i chyba dobrze, że trochę się temat ruszył, co? Bo jak by inna nie napisała to by żadna nie pisała, taka prawda.

to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...

magenta trafia zolnierze, nie boj sie !!!! w koncu w patologicznych rodzinach rozmnazanie jest na wysokim poziomie wiec po jednym piwie nic sie armii nie stanie, nie boj doopy!!!!
O dżisyyys! Teraz ja oplułam monitoor.... AhahahahahaZobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648

to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...
Ale motywację mam mocna, to przez was obie Ciebie i amalfi mi się nie odechciewa! Niedobra julieet!

Ostatnia edycja:
No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli:-D

no w szwecji to samo no to bedzie gwalt meza po piku bo tam wyladowal znowu on chyba jakiegos stresa ma i kolegi nie widzial od pazdziernika:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry