reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja sie kapalam i jadlam i juz jestem. Mam chyba 23dc nie pamietam, wlasnie zjadlam czekolade ale tylko dlatego ze po jedzeniu zawsze zjadam cos slodkiego i czekolade mialam pod reka, a jadlam na kolacje kanapke z szynka i serem i ogorka kiszonego przygryzalam :-D
Wiem wiem teraz wszystkie powiedza ze fasola, a ja wam powiem ze nic z tego, chcialam poprostu wywalic z lodowki sloik w ktorym byl tylko jeden ogorek hehe

reklama
heeej girls!! ale tu się u was dzieje dzisiaj!!! hu hu hu :DD

Julieet, hahahah po bożemu.. haha tak taak, wy po bożemy a ja to wcale i dziewica jeszcze bo bez ślubu to jest grzech!! hahaha

Hej Fifika, Biggie, Amalfi, Dotka!!

Lillydelux byłam u ginka! pechol pękł wczoraj/dzisiaj w nocy, widać płyn koło jajnika juhuuu!!! dzisiaj świętuje!!! :))))

A co do pisania tutaj, to raczej, że super, że się ruszyło, że mamy tyle nowych dziewczyn itd, ale kurde, Aelreda przecież laski nie śmieją się z ciebie bez powodu! czasami piszesz takie rzeczy, że się w głowe pukam!! wstawiłaś swoje foty, NIE JESTEŚ tutaj anonimowa, każdy może przeczytać co wypisujesz.. i uważasz, że to normalne, że twój facet wrócił od lekarza i usłyszał, że ma wielką pałe i chodzi dumny jak paw?????? ciekawe czy jego współpracownicy, szef, czy inni znajomi też nie zaczeliby pukać się w głowy. ;/// myślę, że tak.
dlatego super, że jesteś aktywna, ale nie idź na ilość i bycie na forum 24/7 tylko pomyśl czasem zanim coś napiszesz, bo z tego co wiem jeden wątek już opuściłaś bo tam też laski miały dość twojego bezsensownego gadania o różowym śluzie :///////// starasz się być ciocią dobrą radą, a twoje posty nie trzymają się kupy, raz piszesz tak a po 4h już inaczej, niby znasz się na wszystkim, a tak naprawde to o kant dupy rozbić te twoje gadanie.

OGARNIJ SIĘ !!! ;))) zamiast obrażać się, jakby ktoś tobie na siłę krzywdę robił.

Hej Jaga!!

Jak walnęłaś posta to pozamiatane... Ja mam dziś dość kłótni, idę troszkę pobrykać, a jutro może troszkę atmosfera opadnie...

Oj Fifka nie pitol, jakby się dramat niewiadomo jaki stał ;)) kłótnia??? bez przesady! ale pobrykać jak najbardziej ;)))

taaak Biggie, dzisiaj moje małe święto, będę tańczyć i śpiewać jak tylko mój ukochany skończy drzemkę :D zdał dziś egzamin strasznie trudny, uczył się pół nocy, więc mu się należy!

hehehe siema Julieet ;P :*
piłam już lampke wina dziś, do obiadu :D ehehehe

Józka to chyba sama będę tańczyć, bo koło mnie trup leży, miałam go o 21 obudzić a jak tak patrze do niego to mi w sumie żal!!! heheheeh aAAAAAaa!!! i mamy łysą pałe!! :DD juhuu!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry