reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia jakbym miała tylko więcej kasy...... fakt ze jak wrócę do pracy to dwie wypłaty starczają nam z palcem w d... na życie i takie tam zachcianki, ale dopóki dzieciaki odchowam to jest ciężko... ZAWSZE marzyłam o dużej rodzinie! A dwójkę muszę mieć koniecznie! :-D

A ja też mam teraz @ bez bolesne i MARZE żeby tak zostało bo zawsze strasznie cierpiałam i bez leków nie było opcji przetrwać...

Pyscek to może tempka nie zdążyła tam mocno podrosnąć :tak: Na razie slicznie się zapowiada!! Oby @ się nie zjawiła!!

Miq no własnie ja też tego nie lubię.... A co do położnej to lekarz sam powiadamia twoja przychodnię ze urodziłaś i położna się z tobą skontaktuję sama - u mnie tak było.

No a ja idę się młodym zająć i dzisiaj jadę do mojej mamy więc po południu mnie nie będzie :tak: BUZIAKI!! :*

Ewika cudna Twoja córa!! strasznie mi się podobają te puzzle, pokazywałam nawet mężowi... kupię po mojej wypłacie :-p gdzie kupowałaś je jeśli można wiedzieć?
Puzle kupywałam w Bobasie 24 zł paczka tylko odrazu polecam wziąść 2-3 bo ja mam jedną i to jest 10 puzli i stanowczo za mało

reklama
magda: no wierszyk super, gdzie tyle czasu talent ukrywałaś?:-)

a mó maz głąb totalny, w pokou gdzie siedze z dzieckiem zacza psikac sobie stopy dezodorantem na pocenie stóp, i taki smród ze szok, az mnie głowa rozbolała, Ada zaczela plakac, jeszcze sie zatruje , jak te chłopy nie mysla:angry:

kobiety co myslicie o tym zegaru, moze pokarzecie go swoim facetom co myslą, bo chce go kupić moemu męzowi na naszą pierwsza rocznicę slubu a ma byc niespodzianka, i potrzebny mi męski punkt widzenia :-)
http://allegro.pl/zegarek-casio-ef-335d-seria-limited-wiosna-2012-i2398357100.html

Ostatnia edycja:
Do góry