reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamiav mojemu by się spodobał, ma bardzo podobny, nawet chyba z tej samej serii tylko z biała tarczą (i był o wiele droższy bo wchodził na rynek. Mąż jest zadowolony, jeszcze nie narzekał, a on wybredny jest :tak: my po ślubie zrobiliśmy sobie prezenty on zegarek a ja biżuterię

reklama
tęsknił tęsknił, jak tam Wiktorro?
Ael jakich pampersiaków używaliście na początku?bo sam pampers ma chyba 3 rodzaje:confused:

lam: podpadłaś z mel, ale ci odpowiem;P mój ma taki: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.krainazegarkow.pl/allegro/rubicon/rubicon_rn10A54_srebrny_prost_cyfr_1.jpg

i oboje jesteśmy baardzo zadowoleni:) kosztował chyba z 250zł a wygląda moim zdaniem na taki z wyższej półki. Ma super parametry, jakąś podobno super szybkę i jest piękny;)

miq: u mnie się sprawdzają activ z pampersa. miałam jakieś takie jasne w szpitalu, chyba te sleep, ale były do dupy(w nieodpowiednim w tym kontekście sensie) i śmierdziały jak diabli;P Huggisy u mojego powodowały ze pupa robiła się czerwona i nawet krostki były.. ale co dziecko to inaczej, wiec będziesz musiała na początek zamknąć oczy w sklepie i wziąć cokolwiek a potem eksperymentować;P

ael: ja tesknie!

Ostatnia edycja:
Miq u nas najbardziej sprawdzają się pampersy "premium care" te białe! - są najdroższe ale najlepsze. "Activ" też są fajne i czasem jak nie tych "premium" to kupuje "activ". Tych "Sleep&play" - czyli takie żółto-pomarańczowe - ja nie polecam bo one nie mają elastycznych boczków i źle się pupki trzymają... i ogólnie opinie mają jako te najgorsze z rodziny pampersów. Używałam też Dady z biedronki i Haggiesów ale mały miał odparzenia po nich mimo częstych zmian... w oryginalnym pampersie potrafi pół dnia przesiedzieć i pupka nawet odrobinę różowa nie jest. :tak:

Ja kocham pampersy za ich dopasowywanie się do pupki i tą ich elastyczność! To nigdy nic nie przepuszczają i nie uciskają młodego :-) a puka jest mimo zasikania sucha!

Lam ja nie pomogę bo mój nie nosi zegarków :-D jakoś nie lubi.... choć ma jeden naprawdę wypasiony przywieziony ze stanów...

Dobra ja już będę wychodzić tak wiec do wieczora!! :*

Ostatnia edycja:
Ja używam od początku pampers! Tak jak Fifka raz active baby a raz premium care! Premium care są rewelacyjne ale tylko do rozmiaru 3 włącznie bo mają taką siateczkę, która rewelacyjnie utrzymuje te luźne kupki! Active w tym okresie lubiały przepuszczać!

Lam zegarek ładny! Mojemu małżowi się bardzo podoba! A on dziwak jest ogólnie i mało rzeczy mu wpada w oko :-p

reklama
Do góry