kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sil jeden artykul napisany ciekawe czy cos z tego bedzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nic nowego nie powiedzieli odrócz tego ze najpierw trzeba dawać warzywa nie słodkie owoce bo dziecko się przyzwyczajają do słodkiego... ale mieli mówić o konsekwencjach i o złym żywieniu a tak naprawdę nie było o tym słowa 

Raz kiedyś byłam w szczecinie... to jest ponad 800km ode mnie 

) w sobote i niedziele ostatnie egzaminy.... i koniec! Boję się jak cholera....
Noż dziecinada... nie dogadaliśmy się więc zabieramy swoje zabawki i idziemy do swojej piaskownicy...
ale te ruchy są kochane i strasznie będę tęsknić za nimi..
no my chyba z mężem pojedziemy jeszcze do szpitala zobaczyć porodówkę to dowiem się co i jak
dzwoniłam dzisiaj ale jakieś 2 babeczki rodzą i mam dzwonić popołudniu :-) Hmm.. ja myślałam, że Ty już po egzaminach
jak ja się cieszę, że nie muszę się uczyć uff
Oj i ja bardzo tęsknie za ruchami.... niby mam Konrada już na zywo ale jednak te ruchy były niemal magiczne!
niby najgorsze za mną... ale jednak stres jest...
co z niej wyrośnie? 

tyle, że u mnie to nie moja teściowa a moja mama taka jest.... ciągle tylko przeżywa, a może by ją ubrać może jej zimno? ojej ma zimne rączki, a może jej za ciepło, a może pieluchę podłożyć, ojej, a ona pewnie chce spać, o nie chce spać! i tak w kółko