kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sil jeden artykul napisany ciekawe czy cos z tego bedzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nic nowego nie powiedzieli odrócz tego ze najpierw trzeba dawać warzywa nie słodkie owoce bo dziecko się przyzwyczajają do słodkiego... ale mieli mówić o konsekwencjach i o złym żywieniu a tak naprawdę nie było o tym słowa 

Raz kiedyś byłam w szczecinie... to jest ponad 800km ode mnie 

) w sobote i niedziele ostatnie egzaminy.... i koniec! Boję się jak cholera....
Noż dziecinada... nie dogadaliśmy się więc zabieramy swoje zabawki i idziemy do swojej piaskownicy...
ale te ruchy są kochane i strasznie będę tęsknić za nimi..
no my chyba z mężem pojedziemy jeszcze do szpitala zobaczyć porodówkę to dowiem się co i jak
dzwoniłam dzisiaj ale jakieś 2 babeczki rodzą i mam dzwonić popołudniu :-) Hmm.. ja myślałam, że Ty już po egzaminach
jak ja się cieszę, że nie muszę się uczyć uff
Oj i ja bardzo tęsknie za ruchami.... niby mam Konrada już na zywo ale jednak te ruchy były niemal magiczne!
niby najgorsze za mną... ale jednak stres jest...
co z niej wyrośnie? 

tyle, że u mnie to nie moja teściowa a moja mama taka jest.... ciągle tylko przeżywa, a może by ją ubrać może jej zimno? ojej ma zimne rączki, a może jej za ciepło, a może pieluchę podłożyć, ojej, a ona pewnie chce spać, o nie chce spać! i tak w kółko