• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzień dobry ja mam czas jak mała śpi a i jakoś wszystko posprzątane itp.

tylko was opuścić a tu śluby ale ja się pytam gdzie tort weselny??
Lilly, Iwasek wszystkiego najlepszego na waszej wspólnej drodze życia

miq mm grzybki wyjątkowym miłośnikiem nie jestem ale takiego sosu to może i bym zjadła :-), wiesz może lepiej teściowa niech do tej pięknej karocy nie podchodzi ;-) moja zaś mnie wkurza stanie w drzwiach i się gapi przez szparkę która się robi między drzwiami i futryną no chore nooo

sil nooo i tatuś się załapał :-) Dominisia cudna :)

Fasolka
co się nie da jak się da :-)

Żono my w sumie wesela nie miałyśmy trzeba to naprawić :-D

sleep bejbe gdzie żeś ty? tęsknię, mówisz że mam się przed kałużą zatrzymać się chyba da zrobić nooo

moje dziecko dziś mnie na łopatki rozłożyło aż się z małżem wlepialiśmy w zegarek jak sroki spała od 20.30 do 5.10 :szok: a tutaj jaka zadrość to nie wiem znów moja mama przysłała ciuszki dla Małgosi kupiła jej kilka kaftaników z krótkim w większym rozmiarze i dwa kapelusiki, otwieram i słyszę za plecami eeee to przecież małe będzie i tak za każdym razem jak coś przyśle

reklama
Dziurko, jaki piękny suwak :) A mąż mój, znajdziemy Ci fajniejszego ;)

Necia, olej, sikiem prostym. Pocieszę Cię, moja teściowa kupiła Domi parę rzeczy, z reguły takie na 2-3 latka :szok: bo dłużej ponosi, a ona się topi w nich...
I zazdroszczę spania Małgosi, moja o 9 padła, o 11.30 już była gotowa, potem 2.40, potem 6.40 ... w kosmos poślę, jak tak będzie spać...

Miq, to na spacerek idź, dotleń się :) minie :)
Ja też idę bo mój cudak się obudził.

neciuszka ja też specjalnym amatorem nie jestem ale od czasu do czasu to lubię zjeść, ale bardziej chyba lubię chodzić na grzyby. Jak Wam powiem jak poszłam ubrana to padniecie, krótkie spodenki, koszulka na ramiączkach i japonki, japonki do lasu:sorry: efekt był taki, że mnie mrówki atakowały i łapały za palce he he
moja teściowa też potrafi uchylić drzwi, wsadzi lep i się gapi, ja się nie odzywam, a mąż się wk... i pyta "co znowu" jak ja to lubię. Podejrzewam, że jak gdzieś wyjdziemy z domu to już dokładnie obejży. Ale normalnie jestm w szoku, że nic nawet nie pyta ile nam dorzucić. Normalnie szok...

Ostatnia edycja:
neciuszka nie wiem co mnie walnęło, zapytałam czy idziemy?gdzie? do lasu? to chodź i poszliśmy tak jak stałam he he
Sil jak ogarnę troszkę bałagan to pójdę do ogródka to mnie odpręża he he

witam kochane moje dziekuje wam za słowa otuchy i kciukaski jak tak wszystkie trzymacie to armia chyba bedzie mega szybka:)
a ja tez zakisilam dzis słoj ogórkow a w pt grilluje z kolezankami babski wieczor a najlepsze ze obie w wysokozaawansowanej ciąży:)

kwiatuszku to je tam wygłaska i wycałuj, ja rok temu głaskałam bratową i prawie w tym samym czasie co ona będę rodziła he he
co do ogórasów też bym sobie zakisiła na takie małosolne, ale u mnie na pietrze jest taka gorączka, że ogórki się psują i nie wychodzą:sorry:

reklama
ale fajnie będziecie miały, no ja jak miałam ochotę na ogórki to przywoziłam od mamy bo teściowej mi nie smakowały
ja nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia w ciąży tak w całości a mąż uwielbia robić zdjęcia, ale ja zawsze się wymiguje albo fryzura mi nie pasuje, albo nie pomalowana, jak uda nam się wyjechać nad morze to sobie odbiję:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry