• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry :-)
Ponieważ mam dzisiaj totalnego lenia i nic nie robię, to przyszłam do Was na malutką chwilkę :-)
Podziwiam Was jak Wy znajdujecie czas na forum. Ja ciągle coś dłubie, jak nie przy małej, to w domu, albo w ogrodzie przy kwiatach i tak mi zlatuje dzień za dniem.

Sil, ale Dominiczka już fajniusia i duża
biggrin.gif

Lamiav, Fifka piękne dzieciątka
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Fasolka,czas mam na bb jak jem albo pije a aktualnie zwyczajnie mi się nie chce nic więcej. A co,chwila na necie mi się należy:-p

Ooo i już się ta chwila przyjemności skończyła,wpadnę później,bądźcie grzeczne:-p

Ostatnia edycja:
Ja mam dzisiaj totalnego lenia, czekam na męża jak na Boskie zmiłowanie, żeby się Małą zajął, a ja sobie śmignę na jakąś przejażdżkę rowerową bo mnie rozniesie energia. Tylko na rower mam ochotę i na nic więcej :-)

Ja mam czas na BB jak mój mały śpi a jako że ostatnio sporo śpi (na przykład teraz obudził się o 7... a o 8 zasnął znowu i śpi do teraz) :-D

W domu też czasem coś zrobię, ale bez nacisku. Zazwyczaj czekam aż mąż wróci i mi pomoże :-D Oj tak... za to kocham mojego męża... niby leń, ale nigdy złego słowa nie powiedział na to ze czegoś nie zrobiłam w domu...- albo na przykład obiadu. On sam mnie wygania z domu i mowi zebym się chatą nie przejmowała bo zrobimy to razem.

Idę się szykować bo koleżanka juz jedzie pomnie! :-D

Fifka znaleźliśmy 2 wielkie prawdziwki ale robaki dopadły je przed nami, więc zostały w lesie, 1 kozaczka i trochę kurek, więc będzie sosik. W ciąży niby nie powinno jeść się grzybów, nigdy nie miałam problemów z grzybami więc troszkę sosiku mi nie zaszkodzi
Sil to chyba samo musi przejść to taki "ciążowy humorek". Dzisiaj ma przyjechać kupiec moje autko obejrzeć, a mąż jak na złość znowu ma być później grrrr trzymajcie &&&&&&&&&&&&& żeby się zdecydował, wtedy udałoby się kupić opony do tego "nowego" oddałabym połowę kasy koledze, który pożyczył nam na wózek i wtedy z wypłaty mi więcej zostanie, na zakupy dla małej ah
dziurka, za dużo nie mam, ale podzielić się mogę;-) swoją drogą pierwszy raz będę robiła sos:szok:
Fifka mnie też jeszcze udźwigniesz?tylko 63 kg:eek:
Fasolka ja też cały dzień latam jak opętana, sprzątam jakby miał jakiś sanepid wpaść he he Rano włączam komp i odpisuje tak porządnie, a potem w wolnej chwili zaglądam z komóreczki he he nie mówcie nikomu ale się uzależniłam:szok:
wczoraj teściowa widziała wózek, ona się boi wszystkiego co związane z małą jak ognia, nawet do pokoju nie weszła, tylko z daleka zerkał i powiedziała, że fajny he he

reklama
Proszę już na forum o odpowiedzi odnośnie udziału w paczkach oraz zapłaty składki jeśli takowa już została ustalona i informacja poszła!
Nie mogę czekać po 3 tygodnie aż wszystkie odpowiedzą, a potem do miesiąca aż wszystkie mi wpłacą, jak dostajecie info o składce, płaćcie ją od razu.Za nikogo też nie będę zakładać, jeśli dajecie słowo o udziale proszę tylko o dotrzymanie terminu i szybkiej wpłaty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry