dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
A dziękuję za synusia:-)
Nikt się nie bedzie śmiał ze schabu,pochwal się jak smażylas?
Nikt się nie bedzie śmiał ze schabu,pochwal się jak smażylas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pyscek rozpędzam się i biegnę Zobacz załącznik 481590
noo pierwszy raz mnie malowałpyscek: ty się dajesz mężowi farbować??!! matko jedyno i wszyscy święci... co za odwaga!![]()
i następne razy też się poddam 
potem zrobiłam taki sosik i z ryżem wymieszałam. z tym , że ja bliżej wegetarian jestem i jeszcze nigdy schabu mi się nie zdarzyło robić
jem kurczaka ew. jakieś wędzone wędlinki i to tyle..

dziura: no normalnie.. olej , patelnia, te sprawy..potem zrobiłam taki sosik i z ryżem wymieszałam. z tym , że ja bliżej wegetarian jestem i jeszcze nigdy schabu mi się nie zdarzyło robić
jem kurczaka ew. jakieś wędzone wędlinki i to tyle..
pyscek: serio.. łał! ten mój to daj spokój.. w życiu bym się nie poddała;P chociaż ścinać już mnie kiedyś ścinał![]()
bo ja z tych wolno czytających jestem 
ale jak wrócę do domku to się poprawię!!
Julia ma się już całkiem dobrze, wesołą zadowolona no i oczywiście są jej ukochane pieski :-) mama ma dwa duże psy a Julia po prostu w nich zakochana 
:-) dawajcie dziewczyny, seria zbiorowego chwalenia się pociechami
:-)
sorry bardzo! Starałam się jak mogłam ale doszłam do niedzieli do godziny 12 i olałam sprawę! Wstyd się przyznać ale mój mózg nie pracuje już o tej porze
a tak w ogóle to nakopie po tyłkach za to ekspresowe usuwanie zdjęć.... :-( nic nie widziała moja osoba! :-(
jestem wykończona!