• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jutro was nadrobie bo dzis
1. napierdziela mnie brzuch z okresu - wiec marzenie ze moiesiączki po porodzie są bezbolesne legło w gruzach
2. cała sie lepie, i płynę
3. moje dziecko ryczy non stop, pierzi przy tym, brzuszek ma miękki więc nie wiem czy to kolki czy co,
4. jestem niewyspana po nocy gdzie spałam ze 3 godziny w sumie, bo sen był na raty, bo gorąco, burza, dziecko, chrapiący mąz, bolący brzuch

no to pa a jutro zobacze coście dziewczyny naskrobały

reklama
Lam biedulo,leż odpoczywaj ile się da,tzn na ile Ci dziecie pozwoli:tak:
Pyscek to szoruj po ogóry:-pAle zakisić to wiesz kto komu może:zawstydzona/y::-p
Zonaaaa...Ty się dobrze zastanów czy chcesz od teściowej kawałka ogródka bo Ajrina przyjdzie popatrzy to Ci weźmie i zwędnie wszystko:crazy:

Ostatnia edycja:
Dziurko hihi nooo wiem wiem :-p

a tu obiecane kędziorki :)) tylko paszczur bez tapety :P nie przestraszcie się a najlepiej tylko na wloski paczeć :laugh2: potem usune foty :)

Ostatnia edycja:
pyscek kędziorki fajowe :-) jak patrzę na ciebie to mi się nasuwa jaka dziewczęca młodziutka twarzyczka :-)

ja się dziewczyny pytam gdzie sernik dla mnie no gdzie bo ja nie widzę

bicz.gif

dziura: słuchaj.. ty mi nie podrywaj Igorka bo się raz dwa nasz romas skończy (patrz wykres kto z kim):cool2:

necia: ja bym na twoim miejscu zrezygnowała z takiego mocnego balejażu czy co to tam i dała jeden kolor plus cienkie refleksy:tak:

pyscek: mam podobny kolor:) Ja z czarnego przeszłam na takie. jeszcze mi się dziwnie w lustro patrzy:) bardzo ci ładnie!

lam: ty biedna jesteś kobieto.. może niech twój "stary" weźmie urlopu parę dni chociaż a ty sobie trochę odsapniesz nad morzem?;) a jak synek? oswoił się już troszkę?

gdzie lilly, gdzie fifka?!

Ostatnia edycja:
Sleep ale Ty syna masz...chwila...coś nie czaje az lukne na wykresa:szok:
Łeee a weź,dopieroś jedno urodziła juz zaklepała Igorka dla następnego...a jak będzie drugi syn?:-DWeź się nie wygłupiaj:-p
I się pytam gdzie moje dziecie i Silowa Domi?:eek:
Żona phi phi phi:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry