• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doberek;)
Sleep ja wszystko widzę!:tak: Się rozhulało dziewczę no ;)

Miq no fura pierwszoklasna! Oby sie dobrze sprawowała:D

Co tam słychac kobietki? My siedzimy na dworku i dopiero późnym wieczorkiem mam czas na ploteczki a Wy już wtedy grze(sz)cznie spicie:)

reklama
kwiatuszku no to za armię i płodzenie moc &&&&&&&&&&&&&&

żona no teraz to żem wypłowiała i taka feee

iwasku
a ty jak śpisz grzecznie czy grzesznie?

sleep chcesz ciasteczko? :-D

u nas byli znajomi ich 1,5 roczna córeczka jest wszędzie :-D Małgonia dostała piękną sukienusię z h&m i dowiedziałam się od nich że w h&m za tydzień albo dwa jutro ma dać mi znać będzie wyprzedaż wyprzedaży się zaczynać dziecięcych ubranek i będą 3 w cenie 2

Kwiatuszku kciukasy za armię :-D

A ja musze się pochwalić że sprzątnęłam całe mieszkanko, zrobiłam 3 prania, ugotowałam obiadek a teraz aby zakończyć wszystko placuszek w piekarniku się piecze :laugh2: ależ jestem dumna z siebie :-p:-D

Żona a weeeź kobieto,widziałam osobiście dobrze jest a nie fee od razu. Ja mówię o włoskach na weselicho a od razu jak kolora machniesz to bedzie przecież na chrzciny jak znalazł.
A język tak boli,bo mocno zagryźć musiałam:-p
Sil...uuu...zapamiętam,zapamiętam,14,tak?:-)
Sleepy....Żona nie patrz teraz......yyy...kochanką moją zostaniesz? Ale sypiać ze sobą nie będziemy,póki co :rofl2:
Kwiatuszku a to luks,urlop z mężem fajna sprawa. A armię leczcie a co..ale wiesz,że najlepsze na armie wszelakie to masaże są?Każdy facet Ci to powie:-pI wiesz &&&&& caaały czas zaciśniete
A o szukaniu pracy też coś niestety wiem,na całe szczęście i tak mi zajęcia nie brakuje,mam nadzieję,że szybko coś znajdziesz:tak:
Iwasku a u mnie to po staremu,palma mi odbija nieco tylko chyba po tych upałach ale się chłodniej robi to i mózg mi stygnie:-p
Foty Czarnookiego widziałam,Ksiąze jak się patrzy a czy narzeczoną ma? Bo jak się córy dorobię(a mam mieć jeszcze,nie myślcie sobie,oczywiście z DD)to się zgłaszam z kandydatura:-)Łooo...ale wnuki śliczne będą:cool:

Phi..też się pochwalę,że zakisiłam ogóry dziś i sernika strzeliłam:cool:

Ostatnia edycja:
Dziurko to ty już ogórasy zakisiłaś :szok: łomatko to ja chyba też już musze zacząć .... a co do serniczka to ja też piekę :-D naleciało mojego ser kupił więc zadziałałam :laugh2::-p

żona gdzie moje ogóry i sernik ja się grzecznie pytam :-p i ja tu wszystko widzę ja się na żadne kochanki nie zgadzam

pyscek ło żeś ty mi się jakoś ostatnio nie chce nie żebym nic nie sprzątała i prała ale hmm żebym placka upiekła to nie pamiętam kiedy. pyscek nie masz czegoś brązowego z biżu?

sil ja sobie zapamiętam ten 14ty :-) my 8ego :-D

kwiatuszek na tym urlopie to wy ten teges w każdej możliwej chwili miejscu i pozycji, niooo to zalecenia są teraz do dzieła :-D

a ja się chwalić będę że nic nie zakisiłam chyba że siebie, nic nie upiekłam nooo ale sałatkę zrobiłam oooo

Pyscku nooo już juz bo raz,że jak są to na co mam czekać,nawet przedwczoraj słój małospolnych zrobiłam :-)ja nie lubię ale mój tata uwielbia,a dwa,że jak mnie nie będzie to mama moja i tak na głowie będzie miała moje dziecie więc chce nadrobić...A jutro może nazbieram takich malutkich ogóreczków do konserwowania,może ze dwa podejścia zrobię i spokój na całą zimę. Potem się będzie myślało co jeszcze. Na razie Soczki i ogórasy kiszone moge odfajkowac:-D
Ja serek kupiłam od takiej pani co robi sama sery a taki tłusty,że masakra ale luks...taki prawdziwy sernik wyszedł:rofl2:
Żona no weeeź,tak po znajomości ze Sleepami pozwól poromansować:cool:
Jak już przy sałatkach jesteżmy...właśnie szamię taką z makaronem ryżowym,szyną i warzywkami:-p

Ostatnia edycja:
żona no nie wiem podanie i 3 nagie zdjęcia :-p aaa dobra dobra taka sałatka ja zrobiłam z kuskusem i warzywkami

ja nie mam soków z czego robić chyba że kupię owocki bo z mojej teściowej ogrodnik taki jak z koziej d... ...... na rok następny zażądkam kawałka dla siebie to zrobię sobie mały warzywnik i owocnik ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry