• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ale ja mówię o tym drugim dziecięcu ale dobra...nie wybiegajmy może tak daleko w przyszlosc ale bejbe,gdybyś jednak drugiego syna miała to ja ze swej strony panne na wydaniu miec będę...z wianem...jakby co:-p

dobra dziewczynki. wracam do was za pół godzinki bo ten mój chłop jaki jest taki jest ale jeść musi i trzeba mu kolacyjkę przygotować i na jutro coś do pracy.. jak mi się nie chce!

Hej dziewczyny! :* Ja dalej bez humorku... choć dzisiaj pogoda lżejsza...

Doczytałam tylko że

Sleepy jak dobrze cię widzieć! Dawno do nas nie zaglądałaś cholero mała! :-D

Sil Dziurka aż się uśmiechnęłam czytając o tym gryzieniu za język :-) przyznam ze też ssie ugryzłam... :sorry:

Żoneczko prześlicznie wyglądasz!! Kurcze aż mi się zachciało zbić coś z włosami...

Miq noooo Nareszcie masz swoją "zgubę" w domku! Czy ja już mówiłam ze mi się ten kolor bardzo podoba?

Lam współczuję krzykuna małego.... oglądałam zdjecia! Ależ ta Ada do mamusi podobna! :tak: Sympatyczny kościółek macie!

Przepraszam jeśli kogoś pominęłam... :zawstydzona/y: naprawdę dzisiaj bardzo źle si psychicznie czuję :-(

Aaa powiem tylko jeszcze ze dzisiaj rozmawiałam z szefową! Jest ona w 22 tygodniu ciąży i namawiała mnie na drugiego bobasa :-D (ona ma dzieci rok po roku :tak: a to jej 3) powiedziała też ze planuję otworzyć nowe przedszkole więc jest bardzo duża szansa że będe mogła do pracy wrócić jak dzieciaki odchowam! - nawet mi to zasugerowała! Eh... jak pracowałam to różnie było - chociaż z przewagą dobrych rzeczy, ale teraz powiem wam ze mam wspaniałą szefową!

łoo Jezzuu następna,że brzydka,że taka siaka i owaka...ech
Ładne kędziorki,czy ja tam jakiś refleks widzę?

a bo ja wiem czy refleks ... może jakieś pozostałości po moich poprzednich włoskach .. bo wiesz mąż mi malował więc może coś sie przebiło :-p

pyscek kędziorki fajowe :-) jak patrzę na ciebie to mi się nasuwa jaka dziewczęca młodziutka twarzyczka :-)

ja się dziewczyny pytam gdzie sernik dla mnie no gdzie bo ja nie widzę

ja serniczek wyjęłam i stygnie :) a jak wystygnie to zjem :-p hihi jak coś to zapraszam blisko masz więc przyjeżdżaj :laugh2:

buahahahahaha :laugh2: ale się z tego uśmiałam

pyscek rozpędzam się i biegnę konie001.gif

reklama
fifka: mała?:zawstydzona/y: połechtałaś moją próżność po samo.. (właściwie po samo co można połechtać próżność dziewczyny?:P) No bardzo połechtałaś w każdym razie:-D

kochane moje.. co wy z tym gryzieniem w język.. no muszę w końcu zapytać bo nie jestem w temacie a ja bardzo nie lubię być aż tak nie w temacie;P Niech mi to któraś dobra duszyczka na prv wytłumaczy jeśli tu nie można b się ciągle gryziecie i gryziecie;P

dziura: eee.. elegancik ten twój synek:)
necia: weź się tak porządnie rozpędź! tylko uważaj, bo tej kałuży po drodze nie przeskoczysz.. to bałtyk i tu masz postój:cool:

pyscek: ty się dajesz mężowi farbować??!! matko jedyno i wszyscy święci... co za odwaga!:P

i jeszcze się pochwalę.. przed chwilą po raz pierwszy w życiu smażyłam schab:sorry: uprzedzę głupie docinki.. tak już parę lat po 18stce mam;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry