• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no udało się, ale się napociłam, wybaczcie, że tylko gondola ale nie mam siły reszty przekładać,
aa i dostałam kubek i podkładkę pod myszkę gratis;-)

reklama
Dzień dobry

Doniu super,że mimo to iż cięzko będzie,mozliwosc zostania z Malutką jest,bo dobrze,że choć jedna wypłata będzie a Ty łebska kobieta jesteś to dacie rade.
Pokaż Amelkę,ciocia Dziura ładnie prosi.:-)
a ja tak,w Belgii będę już niedługo ale w okolicach Brugii,bliżej morza.
Fifka u mnie dziś chłodniej nieco,w cieniu 32st. ale jest wiaterek po wczorajszej burzy i powietrze sie lekko oczysciło.
I nie przejmuj się nerwem bo to chyba jednak pogoda,ciśnienie etc. Też się wkurzam,mam mniej cierpliwości i durny czyjś tekst albo zachowanie skutkuje moją zbytnią szczerością...ale dziś wyjątkowo się w język ugryzę,jak Sil...
Sleep....yyy....ta kochanka to o mnie może?:-D
Schudniętego kg gratuluje i życzę dalszych sukcesów na nowej drodze do chudnięcią...Choć i tak żeś już laska to skoro ma Cię to uszcześliwić to chudnij kobieto chudnij...na tej pizzy i coli...:-D
Lam wiesz co...głupia żeś:-p...pięknie wygladasz i wbij sobie to do głowy...Żeby każda kobieta po porodzie tak wyglądała a niektóre(jak ja) gorzej wyglądają bez tych wszystkich ciazowych przejśc..
Miq Ty sie nic a nic nie przejmuj,ja wprowadzając się do nowej chałupy nie mialam nawet oprawek na żarówki a meble kompletowałam z rok czasu,także Ty masz luksusy:-pA sprzęcior dla Lilci piekny:tak:
Sil aleś się najeździła,współczuję a bez auta to jak bez ręki prawie,co?
A mnie się podobały ręczniki z haftem.....i do tego jakis bukiecik z prawdzistych kwiatów.Ale chyba juz a późno na radzenie...:baffled:
Żona...mnie się wcale u Ciebie nie widzą te loki,prosta zwykła fryzurka jak dla Ciebie tyle,że z żywszym kolorkiem i połyskiem,może lekko uniesione no jak przy zwykłym ukladaniu bez zbednej ilosci lakierów i pianek.

jedna koleżanka była i pojechała a tamte śtuki to jak zwykle dotrzeć nie mogą ;-)

miq no pojazd pierwsza klasa jak się patrzy

żonaa a teń żywszy kolorek to co masz na myśli bo chcę cosik do blondu dołożyć sobie ale jak zwykle sama nie wiem co :baffled: ale jak się ugryzłaś to nie bolało jak sil? :-p

ewika
ano widzisz ja niemyśląca

Żona nooo,że kolor jakiś blondasowy,żeby włosy wyglądały...łoj wiesz o co mi chodzi. A,że pasemka? Hm...się zupełnie nie znam na tym ale może jakieś refleksy z jasnego brązu,taka czekolada chyba,że ....nie wiem:eek:

sliczne te wasze dzieciatka i wozki i wszystko
lamiav ty tez pieknie wygladalas laska jak ta lala a ty marudzisz fifka ty tez
trzymajcie w srode kciuki zeby żołnierze były silne i szybkie na badanku:) co by je pan doktorek pochwalił:)
a u nas dzis chlodniej dekolcik spieczony swedzi troszke
a w piatek impezka wpadaja do mnie 2 kolezanki obie w wysokozaawansowanej ciazy na babskiego grilla

Dziurko, nie za późno, rocznica dopiero 14 sierpnia, moja też, że nieskromnie przypomnnę :)

Miq, fajny jest, a na żywo jak ? I jak wrażenia z pierwszej jazdy?

dziura: masz ci los.. to ja ją podrywam tyle czasu a ona nawet nie zauważyła.. muszę nad sobą popracować;P

miq: fajny wózeczek. i gratuluję udanego złożenia;) ja swój dostałam przy samym końcu i już nie miałam jak się schylić nawet;P dziadek składał.. jak wrażenia? podoba ci się?:)

kwiat: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie za armię a za II;) wystarczy żeby jeden taki mały cwaniak dał radę a reszta niech sobie będzie jaka chce..:tak:

reklama
Pierwsza jazda zaliczona,jestem zadowolona jak narazie,jest zgrabniutki,stabilny,prowadzi się elegancko,wszystkie śróbki dokręcone,łatwo wypina się gondolę i wpina nosidełko,ogólnie fajny;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry