• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil nie będę już 100 raz pisać, że Ci zazdroszczę...
i masz rację torcik torcik
Neciuszka wg mnie pasuje Ci taka fryzurka :tak:
sleep to Neciuszka jedzie do mamy:) a tesciówki i tak mamy podobne he he

yyy teściu maluje, *&*^%#$@#@$* moją farbą! aaaaa aleee nie będę się denerwowała 1...2...3...4...

reklama
Neciuszka jeszcze połamie dziada i to kicia pójdę...
a faktycznie w prostych też Ci ślicznie i to prawda, ze proste fryzurki wyszczuplają Twarz
kanapki na obiad? ja dzisiaj jem obiad po 17 bo tak wróci mężu:-(

sil czekaj zaraz ci zrobię :-) pomyślimy nad prostą w takim razie

miq ano kanapki bo mi się gotować dla samej siebie a koło 14 koleżanka przyjedzie to sałatkę zrobię z kuskusem na szybko i ciasteczka mam, za to jutro sobie zrobię ryż mięsko jakieś i mam jeszcze fasolkę szparagową bo Małgosi nic nie jest :-D. łoj ja jak bym chciała jeść jak małż wróci to nie da rady niestety i albo gotuje dzień wcześniej i zabiera obiadowe rano ze sobą albo dostaje kanapki a ja jem byle co ;)

reklama
Sil na dole w kuchni mają już brzydka tapetę, kupił barwnik i maluje ją no i sufit, a nie swoją bo on nie pracuje i nie ma kasy,a jak ma to idzie na tzw. "przelew" tzn alkohol...
neciuszka to tak nie zdrowo... ja mam obiadek od wczoraj tzn kotlety, tylko pyrki wstawię i surówkę jakąś zrobię i już, a ja nie cierpię jeść sama, więc poczekam sobie na niego, on do pracy nic nie bierze bo Twierdzi, że się odchudza, tylko potem kolacją nadrabia ot i takie jego odchudzanie...
ewika tęskniły a co tam u Lilianki Nr 1?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry