reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

necia: no tak.. mąż wariat, żona nieodpowiedzialna.. teściowa musi reagować;) Co ona tam wymyśliła? Nie ubrałaś puchowej kurtki na dwór a wiatr wieje?;)

żona: jak budowa rośnie? Nasze małżeńskie łoże już na miejscu?:-D

miq: czekam na zdjęcia! Fajnie że wózek już będzie. Będziesz jeździć po domu pewnie całe popołudnie?;)

lam: mało mi zdjęć! Ale synowa wyglądała cudnie a przyszły mąż wykrzyknął na jej widok pełne podziwu agugu arl! Co w wolnym tłumaczeniu oznacza: piękną mi mamo żonę załatwiłaś:)

pyscek: jaki kolor włosków masz? Ja też po "małej" zmianie:D

reklama
Necia, to ja do kryminału pójdę... bo my mamy okno otwarte na oścież, a Domi przy oknie śpi...

Sleepy, okna montują dachowe, coby nam na łoże nie kapało. I 13 w piątek skończą murarkę, a zaczynali murować 13 kwietnia w piątek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co do łazienki to wiecie szału nie ma, ale ja i tak jestem dumna bo wiem ile nas to kosztowało tzn dla mnie za same materiały 3,5 tys to dużo. Jak bratowa powiedziała, że wydali 16 tys na łazienkę to miałam wrażenie, że coś jej się pomyliło bo tam nie widać nawet 1/5 tej kwoty. Ale jutro ocenicie naszą;-)
sleep no taki mam zamiar he he

a co Was tak na zmiany wzięło? ja koloru nie zmieniam, mój kolor to znak rozpoznawczy i temperament he he

sil hah ja często mam tak przy tych upałach otwarte nocą, wtedy zrobiłam uchylne bo zanosiło się na burzę ale musiałam jednak otworzyć a ta że aż jej drzwi latały taki powiew tylko gdzie moje drzwi a jej. szkoda słów

miq szkoda na nią słów małż jej wczoraj powiedział żeby nie przesadzała teraz śmiertelnie obrażona jest ale zwisa mi to i powiewa i co tylko jeszcze ona miała swój czas na wychowywanie dzieci ja robię po swojemu i nic jej do tego

sleep ależ mnie ubawiłaś tą puchową kurtką :-D ale gorzej się naraziłam - okno otwarłam :szok: :-D

ja wracam do swojego stałego kolorku aż wydrukowałam fryzjerce zdjęcie bo chce żeby też na wesele mi tak włosy zrobiła a idę u mamy mojej do takiej fajnej kobietki, znalazłam fotki z wesela sprzed 1,5 roku i tak ma być :-D

Neciuszka i masz rację:tak: no moja z góry chyba zakłada, że ja sobie nie poradzę, bo cały czas tak ironicznie powtarza, że moja mama pewnie będzie przyjeżdżała do mnie codziennie i "pomagała" nie wiem o co jej chodzi:crazy:

miq: nie ważne ile wydasz o ile nie przyczepiasz metek do płytek. ważny pomysł i będzie ładnie:)
ja już mam też prawie skończoną łazienkę. tylko z meblami problem bo mi stolarz dupek jeden odpoczywać chce i na urlop jedzie na 3 tygodnie.. za tydzień.. czyli będę mieszkać za tydzień w mieszkaniu bez mebli, bez kuchni, tylko z pralką i lodówką:) ale i tak się doczekać nie mogę!

necia: no wiesz.. to 40stopni w cieniu w lipcu to takie zdradliwe.. nie ma co ryzykować..

sleep bo widzisz trzeba było się do mnie zgłosić po meble? doradziłabym ci dobrego fachmana :D w krakowie meble robi to i nad morze pojedzie i może mnie na montaż zabierze :-p no tak tak zdradliwe a ja taka nieobyta widzisz

miq a nawet jeśli by przyjeżdżała to co jej do tego. moją to zżera też że jadę na 2 tygodnie z Małgosią a dopiero ją zeżre jak się dowie że we wrześniu jedziemy w okolice Krakowa :-D

Jak ja Wam zazdroszczę tych niedokończonych łazienek to szok... Ucięłam sobie miłą pogawędkę z panem od naszego dachu :) strasznie miły pan, z którym sporo miałam do czynienia i nie wiem, jak wygląda :laugh2: no nic. Słuchajta, sprawa
BUKIET Z RĘCZNIKOW RECZNIKI PREZENT SLUB ROCZNICA (2461309082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUPER HAFT ręczniki z haftem prezent ślub rocznica (2474476039) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

które na rocznicę ślubu? rodziców mych

reklama
Do góry