reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil: te z haftem! pierwze jakieś dziwne.. niedługo zaczną robić bukiety z wczepionymi patelniami:eek:

necia: nic straconego, jeszcze nie zamówiłam mebli bo skoro zacznie patrzeć na projekt najwcześniej za miesiąc to wiesz...;)

reklama
sleep rozumiem Cie w 100% jak nam się uda kiedyś wybudować to chyba będę gotowa zamieszkać w pustym domu na samym materacu he he Zaczęliśmy rozmowy z rodzicami na temat przerobienia pola na działkę i dostać dostaniemy tylko trzeba za to porządnie się wziąć a nie tylko gadać. A swoją drogą moja bratowa "pół żartem pół serio" dała znać, że ona się czai na moje pole! bo jej za ciasno u góry (maja wielki salon, osobno sypialnię, kuchnię, łazienkę, dłuuugi korytarz i sporą altanę) wyobraźcie sobie moją minę i zaszokowanie...
a wracając do łazienki szkoda, że nie zrobiłam zdj jakie warunki były wcześniej, zrobiłam już jak wszystko rozwalone było. A szafki zrobiliśmy sami, przerabiając szafki kuchenne bo trochę szkoda nam było kasy...

miq: wiesz co.. jeśli chodzi o moje meble to nie jest takie hop.. nie byłabym sobą gdybym nie wymyśliła jakiejś durnoty którą jest w stanie zrobić jedyne mistrz cieśla lub chuck noris :sorry: i teraz ściągają mi jakieś super duper nieosiągalne drewno które służy jedynie do budowy jachtów.. Jak usłyszałam ile sobie życzą za 120x200cm to usiadłam i zaczęłam myśleć jak to trochę obniżyć.. także będę łączyć jakieś forniry z tym czymś i mam nadzieję zejść chociaż połowę z ceną. Ale powiedzmy że przywykłam. Mam za sobą ściąganie z francji mat dziękochłonnych dla klienta to i z tym dam radę..:szok:

A i jeszcze.. bratowa ma jakieś prawo do tej działki?

necia: nie bluźnij - to z haftem!:p

Ostatnia edycja:
Neciuszka no ona zazdrosna jest, że jak będę miała problem to się mamy poradzę a nie jej...
no moja też zrobiła wielkie oczy, bo do góry są betonowe schody, i stwierdziła, że przydałoby się je pomalować, ale teściu powiedział, że musielibyśmy się w 3 wyprowadzić na 3 dni (ja, mężu i jego brat) a ja mówię do niej, że z nami nie będzie problemu, bo najpierw jedziemy pod namioty na parę dni a potem nas morze, nooo a mlody będzie musiał się do mamy przytuli he he ale gały zrobiła, tu remonty, tu wózki i wakacje... ale miała minę, o taką:eek:
Sil mi też bukiet, od razu przypomniały mi się torty z ręczników, które robiłam
sleep to Ty szalona jesteś fest he he, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było po Twojej myśli

sleep a pfff :-p Parma meble - meble na zamówienie! a toż dzieła mego kolegi są ale jak tobie chuck noris potrzebny to ja nie wiem :-p o żesz nawet moja szafa na stronie wylądowała

to teraz was postraszę i powiedzcie mi czy dobrze mi takiej pokręconej bo rozważam to samo na wesele puplet sprzed dwóch lat co do dnia Zobacz załącznik 481432a oto worek na obecnego klopsaZobacz załącznik 481433

sil no to postanowione tort będzie :-D

miq: ja już się wypowiadałam o twojej teściowej.. jedź i baw się świetnie a ona niech siedzi i się dusi tą swoją zazdrością. Matko co za ludzie..

sil: tort może być;) to my się możemy już godzić z necią.. necia chodź daj dzioba .. :* o..
z rurą nie skumałam, ale po co mi takie drewno..? Bo obudowuje nim wannę i umywalkę i tam będzie wiecznie stać woda. Żadne inne drewno tego nie wytrzyma po porostu.. A co do warunków to będę mieć dokładnie takie:) Aż się trzęsę żeby to już dziś się przeprowadzać..:(

pyscek: nono mulatki maja wzicięcie więc niech mężuś uważa :-p

haha noo zbijałam się z niego że teraz krótka mini buty na szpilce i mogę ruszać na miasto może kogoś wychaczę :laugh2:

Pyscku to super :) ja powinnam się opalić do sukienki na wesele bo wyglądam jak ściana ale nie mam kiedy za bardzo zaraz muszę się wziąć za jakąś robotę tylko mi się nie chce ;-) niech ta twoja tempka się trzyma mocno i nie puszcza :-D pysckuu robisz nadal biżu?

noo robię biżuterię, ale ostatnio rzadko bo nie ma kupców :sorry:

pyscek: jaki kolor włosków masz? Ja też po "małej" zmianie:D

Jasny blond :)) później wstawię fotę :)

A teraz moje kochane uciekam brać się za porządki :)) będę wieczorkiem :*

Sleep, a bo nie skumałam z obudową i drewnem.. a rura do tańczenia na owej

Necia, dawaj jakieś foto eleganckiej prostej, ale loki fajne są

reklama
Do góry