• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil: te z haftem! pierwze jakieś dziwne.. niedługo zaczną robić bukiety z wczepionymi patelniami:eek:

necia: nic straconego, jeszcze nie zamówiłam mebli bo skoro zacznie patrzeć na projekt najwcześniej za miesiąc to wiesz...;)

reklama
sleep rozumiem Cie w 100% jak nam się uda kiedyś wybudować to chyba będę gotowa zamieszkać w pustym domu na samym materacu he he Zaczęliśmy rozmowy z rodzicami na temat przerobienia pola na działkę i dostać dostaniemy tylko trzeba za to porządnie się wziąć a nie tylko gadać. A swoją drogą moja bratowa "pół żartem pół serio" dała znać, że ona się czai na moje pole! bo jej za ciasno u góry (maja wielki salon, osobno sypialnię, kuchnię, łazienkę, dłuuugi korytarz i sporą altanę) wyobraźcie sobie moją minę i zaszokowanie...
a wracając do łazienki szkoda, że nie zrobiłam zdj jakie warunki były wcześniej, zrobiłam już jak wszystko rozwalone było. A szafki zrobiliśmy sami, przerabiając szafki kuchenne bo trochę szkoda nam było kasy...

miq: wiesz co.. jeśli chodzi o moje meble to nie jest takie hop.. nie byłabym sobą gdybym nie wymyśliła jakiejś durnoty którą jest w stanie zrobić jedyne mistrz cieśla lub chuck noris :sorry: i teraz ściągają mi jakieś super duper nieosiągalne drewno które służy jedynie do budowy jachtów.. Jak usłyszałam ile sobie życzą za 120x200cm to usiadłam i zaczęłam myśleć jak to trochę obniżyć.. także będę łączyć jakieś forniry z tym czymś i mam nadzieję zejść chociaż połowę z ceną. Ale powiedzmy że przywykłam. Mam za sobą ściąganie z francji mat dziękochłonnych dla klienta to i z tym dam radę..:szok:

A i jeszcze.. bratowa ma jakieś prawo do tej działki?

necia: nie bluźnij - to z haftem!:P

Ostatnia edycja:
Neciuszka no ona zazdrosna jest, że jak będę miała problem to się mamy poradzę a nie jej...
no moja też zrobiła wielkie oczy, bo do góry są betonowe schody, i stwierdziła, że przydałoby się je pomalować, ale teściu powiedział, że musielibyśmy się w 3 wyprowadzić na 3 dni (ja, mężu i jego brat) a ja mówię do niej, że z nami nie będzie problemu, bo najpierw jedziemy pod namioty na parę dni a potem nas morze, nooo a mlody będzie musiał się do mamy przytuli he he ale gały zrobiła, tu remonty, tu wózki i wakacje... ale miała minę, o taką:eek:
Sil mi też bukiet, od razu przypomniały mi się torty z ręczników, które robiłam
sleep to Ty szalona jesteś fest he he, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było po Twojej myśli

miq: ja już się wypowiadałam o twojej teściowej.. jedź i baw się świetnie a ona niech siedzi i się dusi tą swoją zazdrością. Matko co za ludzie..

sil: tort może być;) to my się możemy już godzić z necią.. necia chodź daj dzioba .. :* o..
z rurą nie skumałam, ale po co mi takie drewno..? Bo obudowuje nim wannę i umywalkę i tam będzie wiecznie stać woda. Żadne inne drewno tego nie wytrzyma po porostu.. A co do warunków to będę mieć dokładnie takie:) Aż się trzęsę żeby to już dziś się przeprowadzać..:(

pyscek: nono mulatki maja wzicięcie więc niech mężuś uważa :-p

haha noo zbijałam się z niego że teraz krótka mini buty na szpilce i mogę ruszać na miasto może kogoś wychaczę :laugh2:

Pyscku to super :) ja powinnam się opalić do sukienki na wesele bo wyglądam jak ściana ale nie mam kiedy za bardzo zaraz muszę się wziąć za jakąś robotę tylko mi się nie chce ;-) niech ta twoja tempka się trzyma mocno i nie puszcza :-D pysckuu robisz nadal biżu?

noo robię biżuterię, ale ostatnio rzadko bo nie ma kupców :sorry:

pyscek: jaki kolor włosków masz? Ja też po "małej" zmianie:D

Jasny blond :)) później wstawię fotę :)

A teraz moje kochane uciekam brać się za porządki :)) będę wieczorkiem :*

Sleep, a bo nie skumałam z obudową i drewnem.. a rura do tańczenia na owej

Necia, dawaj jakieś foto eleganckiej prostej, ale loki fajne są

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry