reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda to już wiesz co robić :-D

A ja załatwiłam sobie wolne, więc odpocznę sobie, wyleżę się i będę czekać na owu. A tak mnie dzisiaj zaczął boleć lewy jajnik ze szok... aż mnie zgina w pół... i to na pewno nie na owulację bo szykuję się prawy jajnik i test był dzisiaj negatywny... Ja mam już serdecznie dość tych moich rewolucji w cyklach...

oooo:) no to rzucaj tabsy Magda :-)
Julieet, kiedy Ty masz @???

lily to nie takie proste.. bo ja nigdy nie pracowałam zawodowo :) opiekuje się tym maluchem dostaje za to kasę sama się utrzymam, ale gdyby mała istota się pojawiła musiałabym być zdana na łaskę innych.

więc wolę najpierw popracować,żeby mieć odprowadzane składki itp. żeby potem w pełni cieszyć się z rodzicielstwa ;-)

Magda, dobre podejście, jestem podobnego zdania, nie starałabym się o dziecko gdybym nie miała pracy i miałabym być na utrzymaniu męża, ze staraniami wstrzymywałam się dopóki umowy na czas nieokreślony nie dostałam :)

Lilly, sorki, zapomniałam Ci napisać ;p wpisz mnie na 5go marca, @ może przyjść wcześniej, ale niech będzie 5-go

No! :-) i żeby mi to było ostatni raz :-p
a teraz mykam do wanny, bo siedzę od rana w piżamach i szlafroku jak taki trol:-p
Tak właśnie patrzę na tą listę.... iiiii przed nami gorący okres :-)

aaa u mnie dzisiaj test owu jak najbardziej pozytywnie:) i nawet testowa kreska ciemniejsza od kontrolnej :-)
jade na zakupki z tej radości :-p a z przytulankiem poczekamy do jutra :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry