reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aerleda co Ty gadasz? II krechy? Wow gratulacje kochana!!!!! Ktory to dzien cyklu? Lec na bete kochana! ale Ty plodna jestes babo!! a tak narzekalas. KOP w dupe.
Oj tam bla bla blaaa!!!! Spokojnie, z testem rozpędziłam się na 2 dni przed @, to mój 30 dc, więc jeszcze spokojnie poczekam. W piątek do gina, w poniedziałek do endo uff, a potem betka. :-D
I ja płodna, no weeeź przestań!

no widzisz AeIreda mowilam cie ze zaciazysz szybciej niz ja:-) gratuluje na mnie nie liczcie bo watpie ze mi sie udalo no ale ciesze sie ze tobie sie udalo i powodzenia
kochana
AeIreda- to stawiasz mi kubusia kochana ale ja juz powoli czuje @ w kosciach sluzu brak wiec @ gwarantowany a ty objawy jakies mialas??

Ostatnia edycja:
no widzisz AeIreda mowilam cie ze zaciazysz szybciej niz ja:-) gratuluje na mnie nie liczcie bo watpie ze mi sie udalo no ale ciesze sie ze tobie sie udalo i powodzenia kochana
Ale ja mówię, że Ci się udało. Przecież mamy bardzo podobne objawy!
Jaką masz tempke?

Magenta o to chodzi, że z moich objawów nie wynikałaby fasolka. Wieczorami głównie lekkie bóle jak na @. Teraz dopiero sutki mnie bolą, od czasu do czasu zaswędzą. Szyjkę macicy mam rozpulchnioną i zamkniętą, dużo śluzu ale wtedy jak mnie boli podbrzusze.
No i tempka 36,9-37 i to wszystko :-)

Ostatnia edycja:
dzis nie mierzylam:-( bo za pozno z mezusiem wstalismy i musialam szybko wstac sniadanko mu zrobic do pracy:-) jak narazie czuje bol podbrzusza ale to juz kilka dni ole wczoraj i te pare dni mialam ok 37,1 -37,3 to trzymaj kciuki za mnie i przesylaj fluidki a jak sie okaze ze i mi by sie udalo to na mor beton przyjezdzam na kubusia haha

nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze kochana no mnie bola piersi z boku troszke sutki swedza bola ale tak na @ tez mam szyjka tak jak u ciebie nisko twardawa rozpulchniona zamknieta sluz tez mi tak jakis leci ale to bardzo male ilosci tyle co nic no i jajnik czasem zakuje ale bardziej licze na @ i to chyba nawet jutro

Ostatnia edycja:
dzis nie mierzylam:-( bo za pozno z mezusiem wstalismy i musialam szybko wstac sniadanko mu zrobic do pracy:-) jak narazie czuje bol podbrzusza ale to juz kilka dni ole wczoraj i te pare dni mialam ok 37,1 -37,3 to trzymaj kciuki za mnie i przesylaj fluidki a jak sie okaze ze i mi by sie udalo to na mor beton przyjezdzam na kubusia haha
Oj kochana, mnie też męczą bóle na @. Będzie dobrze, przesyłam fluidki &&&&&&&&&& i będą 2 krechy :-D

Aerleda nie wkurzaj mnie!! Drugi raz zaciazylas, a caly miesiac plakalas ze bezplodna jestes, a tu drugi cykl i drugi zloty strzal, wiec jestes plodna kochana!!
Idz wczesniej na betke! a do gina poki co nie ma po co. Ale fajnie Ci!! To juz termin chyba na pazdziernik czy na jaki miesiac?

jak Twoj zareagowal?

ja na bank jestem bezpolodna a AeIreda sciemniala:-D tak tylko mowila zebysmy czasem nie spodziewaly sie 2 krech haha:-D ciesze sie kochana ze tobie sie udalo no i ten miesiac luty zaliczylysmy z nowymi 2 krechami:-)

AeIreda a kiedy ty mialas owulke???

reklama
Aerleda nie wkurzaj mnie!! Drugi raz zaciazylas, a caly miesiac plakalas ze bezplodna jestes, a tu drugi cykl i drugi zloty strzal, wiec jestes plodna kochana!!
Idz wczesniej na betke! a do gina poki co nie ma po co. Ale fajnie Ci!! To juz termin chyba na pazdziernik czy na jaki miesiac?

jak Twoj zareagowal?
Oj tam wyjątek od reguły bezpłodności :-D...no przecież się droczyłam :-D, okropna jestem wiem.
Się na betkę spokojnie wybiorę, ale mi się nie spieszy, jestem pewna, że wszystko będzie ok :-D. Termin wypada na 30 października, ale znając życie wyjdzie początek listopada, bo taka nasza rodzinna tradycja, że ostatnio wszyscy rodzą się na początku listopada, moja siostrzenica 5.11, a brat 6.11 :-D
Mój się ucieszył choć on i tak wcześniej wiedział, że się udało :-D
Teraz biedaczysko śpi, bo musiał wcześnie wstać i z kolegą spotkać się na mieście po pita. A ja obudziłam się kilka minut po 9, bo mi się szczać!!! strasznie chciało. I czekam, i wiercę się w łóżku. W końcu po 20 minutach słyszę jak mój wchodzi. Wyleciałam jak proca z pokoju, w locie chwyciłam test z resztą by też jak najszybciej oddalić się od lubego bo przyszedł zimny jak śledź. Wpadam do kibelka, postępuję z nogi na nogę, a że muszę instrukcję przeczytać bo tego testu wcześniej nie robiłam, to stoję, tupię i czytam na szybko instrukcję. I co piszą? Doprowadź test do temperatury pokojowej....Ja na to ni ch**ja, wsadziłam pod pachę i czytam dalej. Po chwili wyciągnęłam, dobra nie zimny odstawiłam by się wyrównała tempka no i przystępuję do testowania..... Na wynik nawet nie musiałam czekać 3 minut, bo pojawił się od razu :-D
I teraz jestem taka głupia i szczęśliwa :-D

ja na bank jestem bezpolodna a AeIreda sciemniala:-D tak tylko mowila zebysmy czasem nie spodziewaly sie 2 krech haha:-D ciesze sie kochana ze tobie sie udalo no i ten miesiac luty zaliczylysmy z nowymi 2 krechami:-)

AeIreda a kiedy ty mialas owulke???
Ty mnie weź i nie denerwuj, zaciążoną denerwujesz???!?!?!?!?
Też mówiłam "o jaka ja bezpłodna" i widzisz, dwie krechy!!
Więc nie pitol, w środę kupuj test, rób ten test i zdaj relacje o dwóch krechach bo inaczej kop w szpilkach w tyłek!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry