reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta, ja tam trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze sie udało;)ale nie ma sie co teraz jakos nakrecac, bo jak fasolinka jest to jest i tyle, może jednak warto ten test zrobić, co? jak wyjdzie jednak kreska to emocje troche opadną a i tak nie zaszkodzi powtórzyć za dwa dni jak @ nie przyjdzie, a jak beda dwie??? to juz dziś mogłabys sie cieszyc! Nie namawiam, ale kurde przez Ael cisnienie mi podskoczyło i najlepiej to bym chciała zeby teraz wszystkie z Was kótrym @ sie zbliza juz posprawdzały:) sie podekscytowałam ze nie wiem:):)

reklama
AErleda a dobrze sie czujesz prawda? Opowiadaj co i jak! Mialas jakies przeczucie, czulas owulke prawda bo to pamietam akurat.
Czuję się jak taka głupia ciesząca się do sera :rofl2:
A czuje się wyśmienicie, przeczuć nie miałam, ale wiedziałam że będzie dobrze. Nie byłam pewna fasolki, owulkę aż za bardzo czułam, a że z lubym działaliśmy co dzień od kiedy skończyła mi się @ to wyszło jak wyszło :-D
Myślę, by za tydzień pójść dopiero do gina, bo wcześniej sensu nie ma, a w tygodniu beta :)

Nie namawiam, ale kurde przez Ael cisnienie mi podskoczyło i najlepiej to bym chciała zeby teraz wszystkie z Was kótrym @ sie zbliza juz posprawdzały:) sie podekscytowałam ze nie wiem:):)
Nakręcaj Magentę, nakręcaj, może w końcu da się namówić :-D
Ale czemu Ci sie ciśnienie podniosło? :P

Ostatnia edycja:
AeIreda a drugi raz testa robisz?? dla powtorki?? Paluszku dziekuje za trzymanie kciukow ale staram sie byc twarda i czekam dzielnie zostaly mi 2 dni.. czuje sie jak bym miala dostac goraczke zaraz albo nie wiem taka zamulona glowa mi sie zrobila

Paluszku wiem wiem, że z emocji :-)
Czekam ja na Ciebie :-D

Magenta, właśnie chyba jutro pójdę na betę, tylko muszę zadzwonić do laboratorium drugiego i zapytać się kiedy byłyby ewentualne wyniki. Ale zobaczymy, jak emocje opadną, to się zastanowię czy jutro czy dopiero za tydzień, ale chyba będzie lepiej po spodziewanym terminie @.

a ja bede cierpliwa bo cierpliwosc poplaca czy to nie ty czasem tak pisalas:-p:-D moze jutro rano zatestuje ale nie obiecuje;-) AeI- a jaki sluz z ciebie lecial???
Cierpliwość popłaca, ale pewne osoby mnie podpuściły i postanowiłam zrobić wcześniej :-P
Śluz ze mnie leci lekko wodnisty, mlecznobiały. Ale gdy pobolewa mnie podbrzusze jak na @ to wtedy jest go faktycznie więcej i odczucia jak by przyszła @. A tak to leci mniej, bo to ujście do szyjki macicy jest mocno zamknięte.
Testuj się testuj jutro, zobaczysz, dwie krechy jak nic!

a jak nie to przytulisz mnie na pocieszenie tak??!! dobrze zrobie go jutro rano niech strace;-) ze mnie tez tak lecial sluz wczoraj juz bieglam z podpaska do kibelka a tam tylko sluz:zawstydzona/y: ale dzis hmm nic nie leci moze troszke bialy lepki. stresujesz mnie kobieto:-) gorzej jak tu mowisz ze bedzie fasolka a jutro 1 krecha

Ja tez mialam i nadal mam taki mleczny sluz, czasem ma sie wrazenie ze cos chluslo ze mnie albo ze za mokro i pewnie @ przyszla. Mam schiza na tym punkcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry