reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta tak jak mówi Big, z tym śluzem, to też ważny objaw na ciążę. Przytulę przytulę mocno jak będzie jedna krecha, ale będą dwie to Cię kopnę za pesymizm :P

Kwiatuszku dzięki :* Mój się ucieszył, ale on i tak już wcześniej ode mnie wiedział, że się udało. Z resztą to stary antyk, do niego musi to dojść. Teraz odsypia biedaczek, bo spał w nocy tylko 4 godziny :-)

reklama
Ale ma nosa ten Twoj Aerleda! Moj tak zartowal zartowal a jak sie dowiedzial to postradal zmysly :)
A teraz to mu musze ciagle odpowiadac kiedy dziecko siedzi, mowi, chodzi, kiedy bedzie mogl z nim jezdzic, kiedy lego kupowac.... Nie zna sie chlopak wiec mam lawine pytan :-)

aelreda krechy są jak byk widoczne!!!!!! gratki gratki....
magenta wiesz,że mialam podobne objawy do twoich?? temp mam identyczną jak Ty 37,1-37,3 cyce bolą po bokach...trzymam mocno kciuki

Ael serdecznie gratulacje, dobre wiadomości od rana w poniedziałek. oby wszystko spokojnie i pomyślnie się rozwiązało

a ja porozmawiałam z moimi dziewczynami w pracy i okazało się, że większośc z nich zaszła w ciąże w "nieprzepisowym" czasie, to znaczy dzień po @ lub w zupełnie poprzestawianym cyklu, a więc i ja mam nadzieję, pomimo nie współżycia w dni płodne ;-)

dzieki lilou moze tym razem sie poszczesci wiecie sutki mnie swedza teraz ale i tak mam stresa ze @ przyjdzie:-( moze moze 3majcie kciuki za mnie i czas pokaze moze was nie zawiode
no objawy moze i podobne ale moze to tez na @ moze byc

Ostatnia edycja:
Ael???!!! BRAWO KOCHANA!!! NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ!! :-D Cudowne wieści!

Ślij nam teraz dużo fluidków!! Nadzieja na forum znowu powraca!!

Magetna trzymamy mocno kciuki!! Za wszystkie zresztą trzymam cały czas!

Magenta trzymam za Ciebie ogromne kciuki i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Za wszystkie trzymam kciuki, teraz nastepna w kolejnce Jaga!
Magenta melduj sie jutro rano koniecznie

reklama
bede sie meldowac obiecuje zatestuje w niewiedzy mojego :zawstydzona/y: zeby potem znowu sie nie martwil ze mi zle...rano wstaje o 5 15 czyli tak jak codzien i jak moj wyjdzie do pracy to strzele testa a fliudki sie przydadza moze i pomoga:-D

a teraz znowu sluz ze mnie polecial:tak: hmm juz nic nie rozumiem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry