reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj ArIreda nie licz na to haha:-D hehe ciesz sie swoja fasolka:-) i bedzie dobrze a test mam lezy w torebce hehe:-D ale niewiem czy go otwierac:-) poczekamy po co sie meczyc hehe jestem tylko placzliwa ostatnio 2 razy mojemu plakalam w klatusie hehe wczoraj bez powodu a przed wczoraj bo tak mi sie chcialo

Aerleda ale przeciez tonie pierwszy Twoj test w zyciu wiec po co instrukcja :-) Ale fajnie...
Bedzie dobrze napewno. Ale jaja normalnie!!
Ale to był test, którego wcześniej nie robiłam, więc dla pewności instrukcję przeczytać musiałam.

Magenta nie denerwuj mnie! Widzisz a ja się przełamałam, zrobiłam test na 2 dni przed planowaną @ i kurczaku dobrze na tym wyszłam :-D. Więc możesz na betę iść i zobaczyć co i jak :-D

Dziękuję Paluszku :*

nie wiem czy tu w szwecji badaja bete;-) poczekam i juz cie nie denerwuje:-D bo nie moge stresowac nowej ciezarowki hihi:-D ciesze sie kochana twoim szczesciem na mnie tez przyjdzie czas:-)

nie wiem czy tu w szwecji badaja bete;-) poczekam i juz cie nie denerwuje:-D bo nie moge stresowac nowej ciezarowki hihi:-D ciesze sie kochana twoim szczesciem na mnie tez przyjdzie czas:-)
Jak nie mieli by robić. Pewnie robią. Trza się dowiedzieć :P i pójść :P
No i masz rację nie denerwuj, tylko chwal się krechami :P

Dziękuję Paulinko :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry