• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

u mnie nadal cisza nawet po lekach ... jutro mam wizytę to może się czegoś dowiem ... robiłam dziś test ale nie wyszło - cały biały czyli nieważny .. czekam na testy z allegro bo mają mi lada dzień przyjść to zrobię ten o czułości 10 :) a teraz kobietki uciekam do babci :) i do apteki po leki dla męża :) będę wieczorkiem :*

reklama
Pyscek ja trzymam wciąż kciuki!!! Jakieś mam przeczucie,że coś z tego wykiełkuje, ale pisałam Ci to już wiele razy, więc się już nie powtarzam :)

Vin jak znajdziesz taki poradnik,to poproszę też dla mnie :P Ja mam to samoooo :)

Siema kobity! Zniknelam na kilka dni, co by nie myslec o moich jajcach i w ogole o tym, ze co slysze, to ktos poronil, nie moze zajsc itd. Dzis zaczelam testy owu, 9dc, kreska blada, ale wyrazna, wiec podejrzewam, ze mam owu szybciej, niz myslalam, ze moge miec. W ogole juz sie nie nakrecam, a nastepnym razem, jak mnie zabola zalazki piersiowe, to bede wiedziala, ze to PMS i juz, a nie chodzila niemal pewna, ze oto mnie zaciazylo.

Wszyscy ok?

Pyscek, jak Ty to znosisz, nie mam pojecia :)

Cześć dziewczyny. Kurcze nie wiem jak to jest ze w weekend nigdy nie mam czasu na pisanie tylko podczytuję w telefonie :D
Tak tylko chciałam się podzielić, że byłam u gina w czwartek. Pogadałam o tej mojej tarczycy. Potwierdził generalnie wszystko co mówił endo, czyli lepiej się wstrzymać ze staraniami. Potłumaczył mi trochę o zależnościach pomiędzy hormonami itp. Mówił, że mogłabym zajść i niestety poronić, a tego oczywiście nie chcemy. Wszystko to już w sumie wcześniej wiedziałam, ale chciałam też znać jego stanowisko w tej kwestii.
Wyszłam i tak mega zadowolona z wizyty ponieważ cała reszta od strony ginekologicznej w porządku. Specjalnie poszłam w okolicach owulacji, bo nigdy jeszcze nie badałam się pod kątem zajścia w ciążę. Najpierw doktorek znalazł śluz płodny, ku swojej wielkiej uciesze :biggrin2:, bo mówił, że to już jest bardzo dobry znak, a ja osobiście zawsze mam problem z obserwacją śluzu :/ Później podczas USG widziałam liczne pęcherzyki w jajnikach, czekające na swoją kolejno i jeden dojrzewający w prawym jajniku wielkości podobno ok 18 mm.Tyle dobrego, że owulacja jest i podobno też bardzo dobra grubość i jakość edometrium (?) jakoś tak :) Lekarz mówił do mnie Pani Anno no gdyby nie ta tarczyca to bym Panią usilnie namawiał żeby ostro popracować z mężem przez kolejne 2 dni hehehehe. On generalnie dość zabawny jest :)
Tak więć czekam aż się tarczyca unormuje

Hej dziewczyny!! :-)

Sun jak samopoczucie?? ;-)

Pyscek trzymam kciuki i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co wogole słychac u "starych" forumowiczek udzielaja się tu jeszcze? nie patrzyłam wstecz teraz ale ostatnio jakos to nie widziałam zadnych postów..

Ja w sumie zaczełam sie udzielac od przedwczoraj na Listopadówkach bo jakoś tak termin mi sie zbliza i pomyslałam ze takie grupowe wsparcie mi sie przyda :D bo normalnie naturalnie strach mnie zżera :):)..
Ale jakos tak pisze tam a dziewczyny pomijaja mnie i moje posty wiec nie wiem czy sie do nich wgryzę..

A jeśli chodzi o mnie i moje dziecie to dzisiaj miałam powtórkowe usg bo na ostatnim dzidzia "wyszła" troszke za mała .. w sensie wagowym bo usg pokazało ze mój synek na poczatku 35 tyg. wazy 1800 gram, ale na szczescie dzisiaj był lepszy sprzet i moze zdolniejszy lekarz i mały wazy jednak 2500gram :-) wiec wpożądku bardzo , a tak sie martwiłam ze po nocach nie spałam.. eh ci lekarze z funduszu. Jedynie co sie troszke przejmuje ze mały jest o tydzien młodszy od OM a zawsze jednak zgadzał sie z tygodniami no ale nie bede panikowac bo lekarz mi wytłumaczył ze dzieci róznie rosna szczególnie pod koniec ciazy..uff :-)

W tym tyg planuje zakup łózeczka u wózka z tym czekałam na sam koniec, jakoś tak wierze w przesady.. :zawstydzona/y: i zostanie mi tylko kupienie kosmetyków dla malucha i pamperów.
eh no i prasowanie malutkich ciuszków zostało ale to juz nalezy do taty :-p bo mnie by kręgosłup chyba pupa wyszedł :D

reklama
Ja tylko na chwile!

PYSCEK OGROMNE KCIUKASY!!!
Pięknie twój wykres wygląda!! Oby to była fasolka!!!!! :************

Pozdrawiam was wszystkie kochane BARDZO gorąco!! Często was czytam i wszystkim kibicuję :* Ostatnio jakoś nie mam czasu dla forum i nawet na "Wystaranych" ozywam się raz na pare dni! Ale obiecuję że jutro postaram się wam podopisywać :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry