Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za kciukasy i fluidki :*:* a "stare" formułowiczki kochcna przeszły na inny wątek : https://www.babyboom.pl/forum/przys...-starania-po-raz-pierwszy-53668/index196.htmlPyscek trzymam kciuki i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Co wogole słychac u "starych" forumowiczek udzielaja się tu jeszcze? nie patrzyłam wstecz teraz ale ostatnio jakos to nie widziałam zadnych postów..
PYSCEK OGROMNE KCIUKASY!!! Pięknie twój wykres wygląda!! Oby to była fasolka!!!!! :************
Pyscek z najdziwniejszych cyklów wychodzą dzidzie!![]()
pyscek trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pyscek &&&&&& ogolnie i za wizyte :-) daj znaka jakie wiesci :-)
pyscuś kochana &&&&&&&&&& za wizytę
haha no ja jakoś spokojna teraz jestem, powiem Ci że ja się poddałam i juz nie napalam się tak jak kiedys przed terminem @ że nie ma to test ... czekam spokojnie na rozwiązanie sytuacji, nie wiem tylko czemu po luteinie nie dostałam jeszcze @ co zawsze po 5 dniach brania zaraz dostawałam ... wiem że teraz tylko 4 dni brałam ale też powinnam dostać a tu cisza ...Pyscku, ja wlasnie o tym, ze na Twoim miejscu bym chodzila po scianach z frustracjiLubie jasne sytuacje, bo niepewnosc mnie dobija. A zreszta, obstawiam lokatora. Laski, robimy zaklady?
![]()