Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O wielkie dzięki za ten poradnik Wiedziałam, że podczas starania się o dziecko trzeba zachować zdrowy tryb życia, ale jak widać nie wiedziałam o wszystkim Pozdrawiam !
nicola i dobrze bierz leki bzykcjcie się nie pamiętam komu ale którejś z dziewczyn lekarz powiedział tu nie ma co się kochać tu trzeba się pi...przyć twoje pozytywne nastawienie to też połowa sukcesu i tego ci życzę na spokojnie wszystko i się doczekasz
neciuszka i tak mam zamiar zrobic , wziasc sie za siebie konkretnie zmienic nastawienie brac leki i sie pieprz......
od nastepnego cyklu mam zamiar codziennie mierzyc temp, bo teraz z tego wszystkiego jak stracilam nadzieje to sobie odpuscilam . do lekarza specjalisty chodze od 2 cykli i juz podjal takie kroki wiem wydaje mi sie ze jest dobrym lekarzem co o tym sadzisz?
no wiem Madziu, ale ja już brałam przez 4 dni lute i @ brak, pamiętam kiedyś miałam łykać przez 5 dni luteinę na wywołanie a po odstawieniu 2-3 dzień już miałam @ a teraz cisza ... i 53 dzień cyklu