reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karola GRATULACJE!!! miejmy nadzieję, że zapatrzymy się na Ciebie i za parę tygodni wszystkim nam wyskoczą II kreseczki :tak:

Vin ja też chcę linka :)

Sat fajna sprawa z tą zmianą wyglądu. Uwielbiam Jennifer Aniston i cały serial "Friends" do tego stopnia, że napisałam pracę magisterską na podstawie tego serialu :rofl2:

reklama
Ja też chcę linka bo do owulacji jakieś 10 dni:)
Magda na Twoj wykres wchodzę codziennie przed pracą i sprawdzam jak Twoja tempka. Trzymam kciuki!
Sat śliczny domek! My mamy dwa mieszkania, jedno wynajmujemy a w drugim dwupokojowym mieszkamy. Co z tego ze w centrum Warszawy ale dodatkowy pokoik by się przydał. A o kawałku ogródka marzę!:)
Jak mój M. zobaczył dzisiaj gwiazdki to zaniemówił:)

Martuska a ja na swoje gwiazdki nadal czekam :dry: na allegro zamawiałaś? długo czekałaś? pozdrawiam

btw, gdzie reszta się podziała? wszystkie mają dni płodne i się boboseksują? :rolleyes:

dziś powinnam dostać @... no ale ani widu ani słychu...

Ostatnia edycja:
Vin ja widzę przytulanki, duuuużo przytulanek :)

Martuśka
dziękuję, że mi kibicujesz :) Mam nadzieję, że Lokator (jak mówi Sat) będzie.

Napieprzają mnie cyce i jajniki/macica czy to co tam jest. A do tego coś mnie piecze na dole (oczywiście miliard higieny zachowany) :/

Tak Karola z allegro zamówiłam i dzisiaj już paczka przyszła. Zamówiłam 130 g w tytule aukcji bylo "świeże, szybko" :) I są pycha. Mój M probuje tu chorować więc takie prezent dla niego może chociaż będzie mu trochę lepiej.
Magda trzeba mieć nadzieję, że to Lokator! Jutro z rana robisz sikańca?:)

No dobra, nie będę się bawiła w wysyłanie na PW do każdej osobno, tylko wrzucę tutaj :happy2:

Mam jak narazie od tego producenta dwa modele, ale zdecydowanie największe wrażenie na moim robi ten Bielizna Obsessive – producent damskiej bielizny erotycznej i seksownych kostiumów | Kolekcje | Bodystocking | Bodystocking G300

kupowałam tu: Bodystocking sklep, seksowne body - Bielizna erotyczna - Satini (w tej chwili nie mają go w sprzedaży, ale na pewno można znaleźć w innym sklepie on-line) jest tu również wiele innych ciekawych modeli :)

Powiem tak, nie jest super biuściasta i ciała idealnego nie mam, ale raczej czuję się seksowna, a w czym takim z odpowiednim makijażem i fryzem to po prostu ... hmm... żądzę ;P

Ciekawy też był komentarz mojego M już po całej zabawie... coś jak '' wiesz, myślałem, że my takich rzeczy nie potrzebuje, ALE teraz... :D ".
Moja przyjaciółka też się w tym bawiła, ale jej facet pierswze co zrobił, to zamiast się za nią zabrać to pobiegł po aparat fotograficzny :-D

Wszystkie modele z serii bodystocking mają oczywiście wycięcie w odpowiednim miejscu by nie trzeba było zdejmować ;P

Martuś zrobię sikańca, ale nie najlepszego,którego posiadam, ten zostawiam na środę/czwartek jeśli @ nie przyjdzie. Ale mój Te kupił mi 4 testy dzisiaj 10ml, łącznie mam 8 testów na chacie hahaha.

reklama
Vin, ulala!!! Wypas!!! Widziałam coś podobnego w Ann Summers... Ile płaciłaś?

Pokazałam mężowi i pytam, czy się podniecił. Mąż patrzy i mówi "nie". Ja: O_O ??? 'Bo takie dzi*kowate". Ręce mi opadły i mówię, że tak ma chyba być, nie??? "Ach no tak...". No zastrzelcie mnie...
Magda, ponoć lekka infekcja może być wczesnym sygnałem... No ale nie chcę Cię nakręcać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry