reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
tylko teraz @ się przesunie. Owu spóźniła się prawie 6 dni więc i @ będę miała ok. 11 marca.

Gin powiedział mi że mam wyluzować, wyluzować i JESZCZE RAZ WYLUZOWAĆ! Więc luzuję i idę przelecieć mojego lubego! :-D

Ale jajo mam wielkie... czytałam gdzieś ze dorasta do koło 2 cm a tu taki olbrzym! Jak gin najechał mi na jajnik tym urządzeniem to aż podskoczyłam z bólu. Gin stwierdził, ze przy takim pęcherzyku nie dziwi się ze mam takie bóle owulacyjne :tak:

Dziękuje :-D

Fifka gwaaaałć facetaaa!!!!!!Wielgachne masz to jajo, szkoda nie wykorzystać, ale pewnie szybciej żołnierzyki trafią do jajeczka i będzie złoty strzał!

Julieet a to jednak można? Jednak na razie chyba się wstrzymam, sok porzeczkowy i wygrzewanie pomaga. Biorę jeszcze urosept więc to delikatne zapalenie powinno minąć.
Tak mi się chce spać a zasnąć nie mogę, tak mnie to denerwuje

no z ta melisa to nie glupi pomysl bo ja tez jak nerwowa jestem i chce sie zdrzemnac to tak robie... a ja tez w dzien zasnac nie moge musze byc albo bardzo zmeczona albo chora

Ciekawa cały czas jestem jak tam Ewika i Jaga sie dziewczeta nie odzywają...mam nadzieję, że beda jeszcze w lutym dobre wiesci:) no i Magenta po cichu cały czas licze na Ciebie:):)

Ael a co się stało?

reklama
Dziekuje paluszku czas pokaze do jutra czekam ale wydaje mi sie ze @ przyjdzie. Nie boli mnie brzuszek tylko jajnik podkówa ale juz mam sluz taki bardziej kawa z mlekiem wiec czekam na @ az sie rozkreci

no wlasnie Ael- czemu taka zla???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry