Aelreda
Fanka BB :)
A nie ważne......hihihiihihiihihihihiihiihiihihihihihihihiiico cie tak smieszy kochana ???![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie ważne......hihihiihihiihihihihiihiihiihihihihihihihiiico cie tak smieszy kochana ???![]()

??? bo te twoje usmieszki cos mi mowia ze ty cos wiesz czego ja niewiem
no wlasnie kwiatuszku bo ja tez cie szukalamAle naprawdę nieważne!!! Kazałaś czynić czary to to zrobiłamhihi a moze jednak mi powiesz??? bo te twoje usmieszki cos mi mowia ze ty cos wiesz czego ja niewiem
no wlasnie kwiatuszku bo ja tez cie szukalam
hihi moja intuicja kaze mi isc kupic tescik a ja sie sama ze soba kluce ze moze jednak nieA wiesz co, jako Twoja druga intuicja, proszę być zaczekała do jutra ;-)hehe no tak... i to dzieki tobie mnie brzuch juz nie boli?? ja tak chce czesciejhihi moja intuicja kaze mi isc kupic tescik a ja sie sama ze soba kluce ze moze jednak nie
To nie znaczy, że fasolka się nie dobija :-)no tez mi sie tak zdaje:-) i dlatego sama ze soba walcze hehe narazie wcinam loda czekoladow-waniliowego i kiwi hehe
ale skoro juz pojawil sie taki lekko zoltawy sluz wczesniej kawa z mlekiem to @ przyjdzie do jutra na pewno no i piersiatka juz nie bola i nie sa juz nabrzmiale i takie pelne
a ty AeIreda i BigChild jak mialyscie/macie z piersiami???