reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hehe no tak... i to dzieki tobie mnie brzuch juz nie boli?? ja tak chce czesciej:-D hihi moja intuicja kaze mi isc kupic tescik a ja sie sama ze soba kluce ze moze jednak nie

no tez mi sie tak zdaje:-) i dlatego sama ze soba walcze hehe narazie wcinam loda czekoladow-waniliowego i kiwi hehe

ale skoro juz pojawil sie taki lekko zoltawy sluz wczesniej kawa z mlekiem to @ przyjdzie do jutra na pewno no i piersiatka juz nie bola i nie sa juz nabrzmiale i takie pelne

Ostatnia edycja:
no tez mi sie tak zdaje:-) i dlatego sama ze soba walcze hehe narazie wcinam loda czekoladow-waniliowego i kiwi hehe

ale skoro juz pojawil sie taki lekko zoltawy sluz wczesniej kawa z mlekiem to @ przyjdzie do jutra na pewno no i piersiatka juz nie bola i nie sa juz nabrzmiale i takie pelne
To nie znaczy, że fasolka się nie dobija :-)

Magenta u mnie bylo identyko!!! Plamienia z krwia zywa, pozniej cisza, poizniej znow plamienia jakies brazowe, jak badalam szyjke to kropelke krwi mialam na palcu, i bylam pewna ze z tego tylko @ moze byc. Cycki mnie bolec przestaly a mimo to test tylko dla swietego spokoju i II krechy!
Pilnie do apteki!!!!

reklama
hihi do jutra wytrzymam :-) i czas pokaze:tak: a ty AeIreda i BigChild jak mialyscie/macie z piersiami???

no to mnie kochana wyprzedzilas z pytaniem hehe a u mnie to plamienie rano bylo bez krwi tylko taka kawka z duza iloscia mleka tak kurcze no nie wiem jak to opisac

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry