Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już mnie rozbawiłaś, to się mniej denerwujenie denerwuj sie bo jeszcze ci stres zaszkodzi twu twu twwwuuuu.... pamietaj ze stres fasolce zaszkodzic moze wypoczywaj i nie mysl zaduzo nad tym wiem ze latwo sie mowi ale uspokuj sie mysl pozytywnie

musze cie rozchmurzyc tak jak ty mnie
wczoraj
ewakuacja potrwa 5 min przerwa w czasie lotu na kubusia ;-)Ale wy wszystkie mi się na balkonie nie zmieściciehehe no co???musze cie rozchmurzyc tak jak ty mnie
wczoraj
no a swoja droga hihi kubus na stol zaraz wlece ci na balkon uwaga pasazerowie lotu 3664 ladujemy u AeIredy na balkonie heheewakuacja potrwa 5 min przerwa w czasie lotu na kubusia ;-)

Mam czary odprawić?no i to mi sie podoba teraz to ci zostalo trzymac za nas kciuki i tyle;-) i uzyc tych swoich magicznych sil zeby nam @ sie nie pojawialy tylko 2 kreski