reklama

Starania po raz pierwszy :)

No u mnie wczoraj i dzisiaj wyszły pozytywne testy dopiero... także spóźnienie o jakieś 5 dni... :baffled:
Więc jak mi to przesunie @ o 5 dni, to będzie dziwnie ogólnie bo nigdy mi się @ nie spóźniała...

reklama
No mi też się już spóźnia jakieś 5 dni ale jeszcze testy pozytywne nie wychodzą... ależ to będzie dłuuuugi cykl...

Witaj Amalfi!! :-D

Oooo Amalfi, dzięki kochana :*

Teraz się czuję jakby mnie przeziębienie łapało (???), totalna zmiana z rana, może to tylko takie odczucie. Troszkę pokasłuje i swoim zwyczajem znów nos mi się zatkał, a tak nic po za tym...
Odleciałam na jakieś 15-20 minut a teraz nie wiem co ze sobą zrobić.

Ostatnia edycja:
czesc laski pojawiam sie nowymi wiesciami haha:-D
zaczelo sie plamienie wiec @ sie rozkreci pewnie dzisiaj jeszcze:wściekła/y: dzien przed terminem:-( wiec testowanko sobie odpuszczam i nawet do apteki sie nie wybieram po nowe testy:zawstydzona/y: AeIreda- obiecane tulu jestes mi winna:-p tak czy inaczej dziekuje ze mnie wspieralyscie i 3 malyscie kciuki w marcu wypadam z starnek zostawiam sobie go na badania i zaopatrzenie w polskie testy owulacyjne i ciazowe;-):tak:

Najwazniejsze ze luty mamy zaliczony z 2 krechami i teraz czekamy na kolejna
piersi juz nie sa takie napiete i nie bola wiec niestety bez fasolki:-(

reklama
Magenta przykro mi.. Porob badania, odpusc sobie psychicznie, zobaczysz ze wszystko ok, psychika sie odblokuje i bedzie gicio. &&&&
Aerleda jak sie czujesz? Jakies nowe objawy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry