reklama

Starania po raz pierwszy :)

idz do apteki i popros o cos dla kobiet w ciazy jest jeszcze urosept ziołowy jak wezmiesz 2lub 3 to raczej nie zaszkodzi bo to ziołowe moczopedne a tak wogole to malenstwo chyba jeszcze nie jest z toba połaczone wiec mozesz chyba je brac chyba ze to bardzo mocny lek

reklama
Aelreda, współczuję bardzo... rozumiem co to znaczy zapalenie pęcherza... sama jakiś czas temu przechodziłam... brałam żurawinę, ale nic nie pomagała i tak mnie 3 tygodnie męczyło, aż w końcu poszłam do innego lekarza który przepisał mi antybiotyk i dopiero przeszło. Także trzymam kciuki, żeby u Ciebie obyło się bez antybiotyku i żeby żurawinka pomogła :)

podstawa duzo pic nawet 2-3 litry i najlepie wody wez tez 2-3 wita c to zakwasza mocz mi pomaga zawsze

uciekam a jutro jak wejde to chce widziec kolejne II kreski wiecie czyje

Ostatnia edycja:
moja koleżanka, która w ciąży miała non stop jazdy z pęcherzem brała urinal, to też jest na bazie żurawiny, nic innego chyba nie można na tym etapie

A ja się dzisiaj wkurzyłam... byłam u lekarza i okazało się ze mam obustronne zapalenie oskrzeli... no więc tydzień zwolnienia dostałam. Dzwoniłam do szefowej a ta do mnie z gębą że jak będę chorować to się pożegnamy... pracuje od października i PIERWSZY RAZ jestem na zwolnieniu... wcześniej jak źle się czułam to brałam 2 dni urlopu żeby wydobrzeć i tyle.

Aż to baba wstrętna... jakby to moja wina była,ze jestem chora...

Nie przejmuj się Fifka! :) każdy ma prawo do choroby :) Najważniejsze jest teraz, żebyś o siebie dbała i szybko doszła do zdrówka, przyszła mamusia musi być zdrowa :-)

Na razie z mocniejszymi lekami dam sobie spokój, zostanę przy żurawinowych tabletkach i soku porzeczkowym. A ginki się zapytam przy okazji co mam zrobić :-)

reklama
Ja wiem,ze to w większości tylko gadka, zeby zmobilizować do pracy, ale przynam że się wkurzyłam...

A lilly tobie też owu sie tak spóźnia jak mi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry