reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc dziewczeta:) Magenta tule mocno i oczywiście trzymam kciuki za nastepny cykl! wiosna sie zbliża wiec zaciązonych musi być coraz więcej:)
Ewika a Ty nie testujesz? Na suwaczek Lily zerkałam i wczoraj miałas termin @??? No i czekam na wiesci od następnych w kolejce:)

Witam ;-)

Magenta szkoda... przykro mi bardzo i zanim przyjdzie Ael tule cie mocno!! Zobacz załącznik 330125

A ty Ael pisz jak się czujesz! Big i Lilou wy też!! :-D mamy tu zafasolkowane to musimy o nie dbać :-p

A ja czekam z niecierpliwością na godz 12 żeby test zrobić...

Boże dziewczyny, najadłam się takich nerwów nad ranem :sad:....
Nie mogłam spać i do wyra poszłam spać dopiero po 4 nad ranem. Obudziłam się ok 6 ze strasznym bólem podbrzusza jak na @ i tak cholernie się wystraszyłam, ale zanim wstałam z wyra ból minął. Poszłam do wc, oczy plątały mi się w różne strony, a zwieracze puściły na maksa... Wróciłam do pokoju, łyknęłam nospę forte i mam spokój. Ale jestem tak wystraszona. Na razie czuje małe kłucie lewego jajnika. Po 11 będę dzwonić do ginki i zapytam się co i jak.....
Teraz leżę w wyrze i chyba będę leżeć cały dzień by nic nie było gorszego.... Ja nie chce powtórki sprzed miesiąca..... :sad: Krwi nie ma, żadnego plamienia, sprawdzałam dalej śluz lekko wodnisty mleczo-biały, a szyjka nadal rozpulchniona i zamknięta.

Magenta, nie wierzę....nie wierzę tą w Twoją małpę naprawdę....jak się plamienie nie rozkręci przez kilka dni, to jednak zdecyduj się na test. No ja się tak nie bawię, miałyśmy obie być październikowe :-(

Dziewczyny prócz tego bólu wszystko jest normalnie, troszkę chyba zapachy i smaki bardziej wyczuwam. Muszę wmuszać w siebie sok porzeczkowy, do wieczora jakoś wchodził, ale jak siedziałam w nocy to go po prostu pić nie mogłam, bo miał za intensywny smak...

Ja ocipieje i osiwieje przeczekując ten tydzień....

Aerleda mnie tez bolal brzuch, nawet dzis w nocy zlapal mnie skurcz prawego jajnika w nocy ale przeszlo. Ale dobrze ze konsultowalas z lekarzem, choc dopoki nie ma krwawienia to nie ma co sie martwic. Bedzie dobrze!

AeIreda- nie martw sie bedzie dobrze!!!!!:-):tak: moja siora tez tak miala ale to od tego ze fasolka sie rozpycha ponoc takie bole i macica uciska na miesnie moja siostra tez przez to miala zaparcia i odwrotnie:-p nie stresuje sie kochana tylko wypoczywaj a na zapalenie pecherza to rumianek sobie paz i pij to jest dobre na pecherz i nie zaszkodzi fasolce:-) no u mnie to w sumie takie nie plamienie a sluz taki bardziej podbarwiony taki niby jak jasna mega jasna kawa z mlekiem poczekam do jutra i sie okaze jak @ nie przyjdzie to pomysle nad testem

moja siostra mowila ze nawet mocniejsze bole miala niz na @

no mialysmy byc razem no ale najwyrazniej tobie pierwszej bylo to dane

Ostatnia edycja:
Siostra mi powiedziała, że jak była w ciąży to często miewała bóle, bo lekarz stwierdził, za słabe wiązania macicy (jakoś tak), a że macica się rozciągała to bolało bardziej. Nie wiem czy ma to jakiś związek, czy będę w podobnej sytuacji.
Mi puściły zwieracze, zaparć nie mam, na odwrót, ale nic wodniście (ble o czym my gadamy), no i brzuch sobie orkiestrę zrobił.....
Jestem tak zdenerwowana i wystraszona....że szkoda gadać...

reklama
kochana nie stresuj sie naprawde bedzie dobrze!!!!! te bole ponoc trwaja na poczatku ciazy jak i nie przez cala co prawda z czasem sa slabsze. moja siosrta tez sie denerwowala i potem sie okazalo ze calkiem nie potrzebnie a podkresle ze moja siostra miala problemy z jajnikami itp 1 @ w zyciu dostala jak miala 18 lat i w dodatku mowili jej ze nigdy w ciaze nie zajdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry