reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszku, duzo osob tak robilo i jakos zaszlo, a ja nie.. nie wazne co bylo, wazne ze sie udalo:):)
Pyszczku: Monisiu moim zdaniem z tego co czytalam, to za szybko testowalas.. poczekaj do @, ewentualnie kilka dni i zatestuj.. trzymam &&&&&&
Natkusia trzymam &&&&&

reklama
:-( tulę mocniutko.. poczekaj kilka dni i powtórz..

Madziulek super, gratuluję :-)

a ja mam 35dc i na razie wrednej @ nie ma :-) jutro chyba zatestuje.. trzymajcie &&&&&&&&&& ;-)
Kochanie to idziemy łeb w łeb u mnie dziś 36 dc :p a na grupie się pomyliłam ... 16 dzień fazy lutealnej miałam wczoraj - dziś dokładne dane : 36 dc, 17 dzień fazy :-p

no niby tak, ale zawsze musi być ale :
Hmmm .... coś mi tu "śmierdzi" przeglądam swoje normalne cykle i zawsze miałam 31-32 dc i @ przychodziła, a tu dziś 36 dzień i @ nie ma wrr... czy znów się coś mi poprzestawiało ;/

madziulek fajnie, że w końcu Ci się udało, ech, 3 lata się staraliście? szmat czasu... a co było powodem wcześniejszych niepowodzeń? miałaś zdiagnozowany jakiś problem?

pyscek nie łam się, może hormonu jest mało jeszcze, nie ma @ czyli jeszcze jest szansa!!!

martuśka ale czaaaad!!!! gratulacje kochana!!!!!!! długo się staraliście? robiłaś coś "specjalnego" w szczęsliwym cyklu??

Staraliśmy się od sierpnia zeszłego roku. Moim problemem jest PCO i zupełny brak owulacji. Poprzednią owulację miałam w listopadzie, później nie reagowałam na żadne leki na stymulację. Cały czas regularnie przyjmowałam metforminę i i niespodziewanie owulka się sama pojawiła w sierpniu i bach udało się prawie za pierwszym razem:D

ja najpierw nie miałam wcale owulacji przez pół roku, potem czasami się pojawiała, ogólnie w ciągu roku miałam ok 4 owulacje ale niestety nie udało się ani razu :-:)-:)-(

teraz zostaje mi tylko HSG, ostatnia deska ratunku :sorry2:

reklama
Do góry