reklama

Starania po raz pierwszy :)

hop hop pyscek testowałaś?

ale mnie trzymasz w niepewności, ja tu rano skoro świt, bez śniadania wpadam by zobaczyć Twoje II kreski a tu nic nie ma... buuuuuu

reklama
Pyscek napiszę to co, już miliard razy pisałam - ja w testy robione przed terminem średnio wierzę :) Co prawda jak zaszłam w ciążę z Zosią, to wyszedł mi 2 lub 3 dni przed terminem, ale miałam wczesną owulację. Ja nie marnowałam kasy na testy, szłam na betę i tyle. Także jak trzymam kciuki i wierzę, że się udało :*

pyscek łeeee tam, testy bywają zawodne, mojej znajomej ze studiów pozytyw wyszedł dopiero tydzień po terminie @, czekamy na wyniki bety i nadal nie puszczam kciuków!!!!

vin leci jak szalony!!!! dopiero co zaszłam w ciążę a tu już półmetek :-D

aktualnie od tygodnia siedzę na L4 bo zaczął mi twardnieć brzuch, przyśpieszyłam wizytę u Gina o 2 tyg i dobrze, że poszłam wcześniej bo na usg wyszło, że owszem szyjka nie skraca się ale za to zaczęła się rozwierać :-( całe szczęście dopiero co zaczęło się to dziać, dostałam magnez, Luteinę i mam leżeć :baffled: za 2 tygodnie kolejna wizyta + usg połówkowe i zobaczymy co tam z szyjką i czy mogę wrócić do pracy.

a u Ciebie co słychać?

Dzięki dziewczyny w poniedziałek popołudniu dam znać jaki wynik ...
a teraz pochwalę się Wam co dziś wykombinowałam
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
na specjalne zamówienia
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Tadam !!!!

Zobacz załącznik 608745
Zobacz załącznik 608744

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry