Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Devi nie doluj sie!nie mozesz tak na samym poczatku staranek.glowa do gory.badz dobrej mysli.jak bedziesz negatywnie nastawiona na poczatku to szybko sie wypalisz.
Ja dzisiaj w super humorze...sama nie wiem czemu...@ już się skończyła...coprawda trwała tylko 3 dni, ale ważne że po odstawieniu tabletek wogóle przyszła i że organizm zaczął sam pracować...w sumie czemu się dziwić...okres miałam 23 wrzesnia, potem 5 pażdziernika i znowu teraz...wiec ladnie się tam wszystko wyczyscilo i jest gotowe na przyjęcie komóreczki
anna_ w sumie mogłaś się nie wypisać z listy Schindlerabo przynajmniej byłoby wiadomo kiedy masz (teoretycznie) @.
Właśnie odebrałm wyniki TSH. Norma od 0,27 do 0,40 ja mam 1,57 wiec chyba wszytko w tym temacie jest ok.