Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ael dla Ciebie mogę i dzis zatestowac. Wynik testu mam na forum wrzucic czy na pw?Co to grypa żołądkowa szaleje? Maaaadziuuuu....a kiedy słonko się będziesz testować? XD
Ja idę chyba dalej spać![]()
Testuj się testuj, ale jak rzucisz w pizdu tabsy XDAel dla Ciebie mogę i dzis zatestowac. Wynik testu mam na forum wrzucic czy na pw?
hej dziewczyny
Lily powiem ci,że chodząc do poradni przed slubem musiałam wypełnic mnóstwo wykresów tempretaur i jedną książeczkę dostałam przykładowych wykresów do domu,we wszystkich niestety w przypadku ciązy temp.była równa 3 najwyższym temp.poowulacyjnym lub wyzsza naprawdę rzadko zdarzała się
niższa o kreskę czy dwie...
u ciebie wygląda na to że temp od razu po 3 dniach spadło mocno potem lekko podskoczyła i znów spadła,więc nie chce Ci zabierac nadzei...ale...
pok a Ty przed tłustym czwartkiem zaczęłas dietę?? zwriowałas kochana...odpusc sobie dzisiaj i wcinaj pączki...
wszystkim dzis życzę samych pyszności i takiego słoneczka jak we Wrocławiu![]()
No to ja to już w ogóle tonęłabym w zasmarkanych chusteczkachOglądam właśnie "Dom nie do poznania". Jak mi szkoda tej rodzinki a najbardziej tych dzieciaczków. Jak mówili o tej chorobie i co te dzieci przeżywają to aż mi łzy stanęły w oczach.