Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się rozpisałyście....od mojego wyścia z pracy przybyło 5 stron!!!!!!
i już nie pamiętam co, komu, kiedy i gdzie??
Wiec na początek witam wszytkie nowe starczki
Następnie widziłam że wszedł temat dieta....ja jestem przeciwniczka Dukana- uważam, że jest ona nie dobra dla organizmu, wyniszcza wątrobe i nerki taka ilościa białka na raz. Ja mam za sobą 14kg dzięki zbilansowanej diecie i jednemu z dietetycznych portali![]()
witam z rana
kawa wypita,teraz będziemy jeść tartę na śniadanie,bo chleba brak.
nie wiem czy się Wam żaliłam ale mam córkę na antybiotyku od wtorku
tak kaszle jak gruźlik,wkońcu wczoraj (do stracenia nic nie miałam,no chyba że kilka ziemniaków) zrobiłam jej okład z ugotowanych kartofli.wiecie co? chyba pomaga,ani razu nie zakaszlała aż do 1:30 kiedy to zaczął ją szalik + folia+ ziemniaki wkurzać i jej ściągłam
moja mama mi mówiła,ze jak ja byłam mała,to pewien lekarz polecił właśnie tą metodę i na mnie to działało.więc Kochane jeśli zmagacie się z kaszlem to polecam okład ziemniaczany,poczytajcie w necie jak nie wierzycie,ale ziemniaki mają właśnie jakieś właściwości wyciągające;-) dziś też na noc będzie powtórka z rozrywki z pyrami.
a poza tym śpicie jeszcze???
u nas deszczowo,wczoraj przegniłam cały dzien w chacie,ale dziś ni ma bata trza wyjśc na pocztę bo avizo przyszło - testy owulacyjnedostawa z Pl doszła
jednak nie jest mi wskazany seks z rana,bo nie mam żadnej z tego przyjemności,wiec zapowiedzialam,ze to był ostatni raz.
potem strzelę sobie teścik to nappiszę jaki wynik...
zmierzyłam dzisiaj tempkę. Nadal 37,2
To ja poproszę o info co i jak z dietą (mnie właśnie te białka wykańczały, ledwo żyłam więc olałam ale efekty były niezłe) na której bylaś i co to za portal:-)
pewnie pójdę do ginki i usłyszę: trzeba wywołać @ farmakologicznie i cały cykl w plecy![]()
dziewczynki, tak w ogóle to dzień dobry piąteczkowo!!
kolejny dzień czekam na @ to już 7 dni po terminie
zgodnie z zaleceniami forumowymizmierzyłam dzisiaj tempkę. Nadal 37,2
Sama już nie wiem...boję się zrobić teścik znowu bo na pewno nadal negatywny...nic nie kumam...pewnie pójdę do ginki i usłyszę: trzeba wywołać @ farmakologicznie i cały cykl w plecy![]()
mnie również pachnie fasolkąA który to już dzień z podwyższoną temperaturą? Bo mi tu fasolka pachnie :-) ja bym robiła test :-) trzymam kciuki &&&