reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam panienki ja za sprzatanie sie wziełam mycie okien itp trzeb akorzystac z pogody na mycie:)

Masz racje kwiatuszqu trzeba wykorzystać ładną pogodę :-) Ja zaczęłam dzień od długiego spacero-biegania z psami, teraz wybieramy się z moim szczęściem na spacer do lasu, a na popołudnie zaplanowałam sobie sprzątanko - jak wystarczy sił :-D
Miłego wiosennego dnia dziewczyny :-)

reklama
ja dopiero od 14 lutego bo wtedy był 1dc do owu..... wiec pół miesiaca.... pierwszy cykl. zobaczymy za pare dni co z tego bedzie.... wiesiołek działa na poprawe sluzu ale ma jescze jakies "cudowne" właściowsci?

nie chce sie za bardzo nakrecac i kazdy taki objaw sobie tłumacze inaczej niz fasolką. lepsze mile zaskoczenie niz rozczarowanie... jesli nie bedzie fasolki to podczas @ łykam ostatnią serię clo a pozniej odstawiam farmakologie... zostaje tylko wiesiolek i castagnus i niech sie dzieje wola boza.....i wracam na silownie bo juz za duzo tego cackania sie ze soba :)

Hej dziewczyny, właśnie wstałam z łóżka... obudziłam się o 8 ale tak się źle czułam, że masakra. Gardło i katar (cholerny zatkany nos), mężuś zrobił mi kawkę (dodam, że jestem od niej "uzależniona i nie funkcjonuję w dzień jak się jej nie napije rano), ale wypiłam pół i jakieś obrzydzenie mnie wzieło. Więc teraz właśnie wł lapka i czytam posty od wczoraj, popijam herbatkę i zaraz też chyba umyję okna, bo po zimie strasznie od zewnątrz są paskudne:) pogoda piękna:) a propo wiesiołek można kupić bez recepty?

hej dagne ;) witam na forum ;) wiesiolek to lek ziołowy wiec mzoesz łykac razem z innymi lekami... jest bez recepty.... 150szt kosztuje ok 16 zl. łykasz 3 razy dziennie 2 tabletki... od 1dc do owulacji... to bardzo wazne ze przestajesz w dniu owulacji ;)

Aha, dzięki za szybką odpowiedź:) więc jeżeli teraz się nie udało, to lecę do apteki i kupuję wiesiołek:) czekam na @, a właściwie na jej brak:) zobaczymy 19. ok, ja lecę myć te okna no i pewnie jak co sobotę do chrześniaka męża pojedziemy:) przecudny prawie 2latek:) miłego dnia wszystkim:) powodzenia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry