reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to Big... wyobrazam sobie radosc prababci:-) jaka szczesliwa a jak sie czujesz kochana??

No i oczywiscie 3 mam &&&& za wizyte

Ostatnia edycja:
reklama
Mi weekend upłynął na odwiedzinach:) ta się składa że rodzin z małymi dzidziusiami. magenta mnie tez troszkę zauważyłam, brzuszek kuje już od paru dni, ale tak inaczej, @ ma być 19 (czyli sobota), być może na nią właśnie... ale co dziwne zawsze mnie (.)(.) bolały tydz przed a tu narazie nic... Test kupiłam i jeżeli @ nie nadejdzie to zrobię rano. Bo mam regularne cykle, więc zawsze budzę się rano razem z @.
Ja właśnie dopijam herbatkę i będę jechać do pracy (huurra jeszcze 2tyg), potem 14.30 pierwszy wykład i dalej uczelnia i skończę ćwiczeniami o 18 ;/ (na których moja uwaga równa się zeru). Ale zawsze ten poniedziałek ciężki, potem leci:) miłego dnia dziewczyny:) ktoś dziś testuje?

Nie dam rady was nadrobic tyle napisalyscie, ja jestem po cudownym 3 dniowym pobycie w spa w Bochni :)

Byłam wczoraj na usg. I stal sie pierwszy cud :D Pecherzyka nie bylo, piekne cialko zołte (poprzednie usg mialam w srode robione i pecherzyk mial 15mm, a endometrium 6mm), wczoraj juz przyroslo ladnie na 11 mm. Śluz jeszcze plodny no i endo tez na obrazie usg wlasciwe jeszcze. Staranka codziennie :)

Trzymajcie kciukaski !!

A czuje sie bardzo dobrze, brzusek pobolewa, ale niby to norma. Przeszedl mi bark, choc meczylam sie okropnie cala noc.
Boje sie wizyty serio serio. Aaa. A jutro usg 3 D.

Dotka 3mam &&&& mocno za powodzenia
Big... nie boj sie wszystko bedzie dobrze napewno nic zlego sie nie dzieje dobrze sie czujesz wiec napweno wyjdziesz zadowolona z wizyty

Cześć dziewczyny :-) ale dziś piękna pogoda,aż normalnie wstałam cała radosna..

a tak w ogóle to bardzo się uzależniłam od tego forum :-D codziennie musze wejść zobaczyć co słychać u zafasolkowanych i czy jest jakaś nowa,czy są testujące,
ale dziś przeszłam samą siebie.. śniło mi się,że jestem w ciąży, ale takiego gabinetu i sprzętu to chyba nigdzie nie ma jak w moim śnie, owszem był to początek bo jakiś 5-6 tydzień, ale widziałam pęcherzyk :-D no i lekarz niczego sobie młody przystojny zabawny, jeszcze nawet na spacer z nim poszłam, w sumie żałowałam,że się obudziłam :-D

buziaki ze słonecznego śląska :-D

Hej dziewczyny:)
Trzymam mocno kciuki za własnie prokreujące,żeby wyszły dwie krechy niedługo:-)
Zafasolkowanym życzę mało dolegliwości i samych dobrych dni i radości ze stanu błogosławionego: BIg jak najmniej boleącego brzucha i innych czesci ciała,Ael oby w końcu skonczyły się mdłośći...

Ja jestem po męczącym weekendzie:
w piątek przygotowania,zakupy do imprezy męzusia niespodzianki w sobotę
w sobotę najpierw na dwa mecze ( grywam w siatę) a potem szybkie sprzątanko i myk wieczorem na kolacje do kumpla,która była sciemą i w zasadzie przygotowana imprezą urodzinową niespodzianką na 30 mojego M.
męzuś był bardzo zadowolony i do ostatniej chwili nie zorientowała się co ja kombinuje..bawilismy się aż do 4 rano wiec impreza doskonała
niedziela leniwa bo jeszcze kawka na miescie ze znajomymi,potem spacer po starówce i dotlenienie a zarazem trzezwienie...wizyta u kumpla żeby zebrac resztki z imprezy i prezenty...no i jeszcze jakies leniuchowanie i zbieranie pochwał do męzusia jaka to jestem cudowna i takie tam achy i echy...

Co do staranek i moich wywodów piątkowych...
odpuszczamy kontrolę typu testy owu,pilnowanie kiedy konkretnie owulka i trzeba się starac tylko jak bedziemy mieli ochote się kochac i akurat bedą dni płodne to dobrze...bo ja za bardzo się spinam i kocham dla fasolki wtedy a to bezsensu...
z pracy się zwalniam i pociągne tylko do konca kwietnia,może krócej jak się wkurze...i zobaczymy co dalej..
będę do was zaglądac ale pewnie mało się udzielac....

trzymam więc za was wszystkie mocno kciuki &&&&&
no i za wiosenny fasolkowy wysyp &&&&&&&&&&&&

reklama
Soglam a masz umowe o prace wpracy? Moze poczekaj az zaciazysz zanim sie zwolnisz. Szkoda pracy.
Ja tez juz nie chcialam tu pracowac, moje stanowisko bardzo niepewne bylo, ale jakie zdziwko jak sie udalo zaciazyc. I po problemie, za 2 tyg zegnam sie z pracodawca i ide odpoczywac.
Teraz jest nadzwyczajne spotkanie i debatuja nad moja nieobecnoscia od kwietnia czy kogos przyjac czy co.

Do góry