reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ale miło ile by sie dało zeby miec objawy ale jeszcze troche
paulina8820
Kwiatuszek i przyjdzie pora na nas szybciej niż myślisz 
lillydelux
cześć dziewczyny!!! 
devi, bigchild, jak miło się czytało Waszą pogawendkę
ja też tak chcę
bogchild, ja już nawet nie pamiętam z jakiej strony brałam ten suwaczek
magenta, to mogę Cię już wpisać w liste?
fifka!!! to fajnie, że będziemy mogły razem postresować się przed @
a kiedy Ty masz termin @?
devi, bigchild, jak miło się czytało Waszą pogawendkę

bogchild, ja już nawet nie pamiętam z jakiej strony brałam ten suwaczek
magenta, to mogę Cię już wpisać w liste?
fifka!!! to fajnie, że będziemy mogły razem postresować się przed @
Paluszek_
Oj jak fajnie czyta się posty tych zafaolkowanych ja juz odliczam dni do rozpoczęcia staran i czekam uparcie na wiosne chociaz nie wiem czy nie zaczniemy troche wczesniej
jak zdam egzamin 28 lutego i na początku marca promotor zatwierdzi moje dwa rozdziały mgr to troche odetchne i moze to bedzie dobry moment zeby pożegnac się z gumkami
A tak poza tym spotkałam sie w necie z takimi opiniami ze dzwiczyny które mają dlugie cykle tak powyżej 30 dni to maja wieksze problemy z zajsciem w ciaze? czy to takie glupie gadanie czy faktycznie cos w tym jest???powinnam sie tym przejmowac...?
Paluszek- ja miałam cykle 30-32 dni albo i dłuzęj i zaszłam w pierwszym starankowym cyklu. Dłuzsze cykle to poprotstu dłuzsze oczekiwanie na kolejna owu i ogolnie w ciagu roku mniej szans na zaplodnienie 
Widze ze jestesmy na tym samym etapie edukacji, ja właśnie oddalm 2 rodziały mgr został mi tylko trzeci do napisania
Bzykaj sie , bzykaj to na obrone moze z brzuszkiem juz wskoczycsz i bedzie łatwiej
I dziekuje za komentarz na blogu
Widze ze jestesmy na tym samym etapie edukacji, ja właśnie oddalm 2 rodziały mgr został mi tylko trzeci do napisania
Bzykaj sie , bzykaj to na obrone moze z brzuszkiem juz wskoczycsz i bedzie łatwiej
I dziekuje za komentarz na blogu
Ostatnia edycja:
Paluszek_
devi - no to mnie troche uspokoiłas bo sie jakis głupot pod róznymi artykułami wczoraj wieczorem naczytałam i dzis siedze i mysle ze pewnie mnie lata staran czekaja a ja nawet nie zaczełam...co do mgr to ja własnie skonczyłam dwa rodziały niedługo je przesyłam do promotora i troche sie boje ... rewelacji nie bedzie, to wiem, ale mam nadzieje ze od poczatku pisac mi nie bedzie kazał...:/
a co do bloga to naprawde dawno nie miałam takiej przyjemnosci z ogladania przepisów i takiej checi do sprawdzania czy wyjdzie takie smaczne na jakie wyglada
Serduszek juz nie ma... w pracy zniknely po 10 minutach
Z niecierpliwością czekam na cos nowego
a co do bloga to naprawde dawno nie miałam takiej przyjemnosci z ogladania przepisów i takiej checi do sprawdzania czy wyjdzie takie smaczne na jakie wyglada
Serduszek juz nie ma... w pracy zniknely po 10 minutach
a co do bloga to naprawde dawno nie miałam takiej przyjemnosci z ogladania przepisów i takiej checi do sprawdzania czy wyjdzie takie smaczne na jakie wyglada![]()
Serduszek juz nie ma... w pracy zniknely po 10 minutachZ niecierpliwością czekam na cos nowego
![]()
Bardzo mi miło, dziękuje
reklama
Cześć
Oto mój pierwszy post na tym forum
Troche go jeszcze do końca nie ogarniam, więc wybaczcie jakbym jakieś cuda wianki wyrabiała
Postanowiliśmy z małżem zacząć produkcję potomstwa (chłop się cieszy zwłaszcza faktem produkcji, mówi, że natychmiast musi zacząć trenować
). Także oficjalnie chyba mogę dołączyć do staraczek, hmmm?
Jutro wyprawa do apteki o kwas foliowy (bo przecież mam do niej całe 50m. więc trzeba się do tej podróży dobrze przygotować
). Czy powinnam coś jeszcze zrobić? zaopatrzyć się jeszcze w jakieś witaminy czy zrobić jakieś badania?
Oto mój pierwszy post na tym forum
Jutro wyprawa do apteki o kwas foliowy (bo przecież mam do niej całe 50m. więc trzeba się do tej podróży dobrze przygotować
Podziel się: