reklama

Starania po raz pierwszy :)

kurcze juz tak o tym marze zeby pojawila sie fasolka
Oj nie tylko Ty kochana :)

Mnie dziś znajomy opieprzył, że tak negatywnie podchodzę do tematu ciąży. Nakazał mi się uśmiechać i być wyluzowaną a tam ponoć w brzuszku mym będzie się dobrze dziać. Tak nawet pomyślałam o tym i przy biochemicznej miałam takie podejście, bardzo chciałam być w ciąży. I się udało, nawet jeśli dalej się nie udało. Ale jestem dobrej myśli :tak:

reklama
Ja w tym cyklu szlam na spontan co ma byc to bedzie ale moja kolezanka mi mowila ze ponoc kobieta czuje jak zachodzi w ciaze (moze to smieszne) ale z dwojka dzieci tak miala i w sobote mialam taka intuicje ze sie udalo ale to chyba psychika i chec bycia w ciazy tak dziala (sama po starankach jeszcze nie bylo zagniezdzenia a ona juz mowila ze znowu jest w ciazy) ja juz powoli przestaje wiezyc ze sie nam w koncu uda. a moj mezus wczoraj mi powiedzial ze nasze 3 pokojowe mieszkanko ma byc dla naszej dzidzi niebawem :szok: z tego co zauwazylam to tez zaczyna przejmowac sie tym i stwierdzil ze chce kolejne badanie nasienia i ogolne

Ostatnia edycja:
Magenta nie jest regułą, że kobieta czuje. Ja czułam po 2 tygodniach, że może coś być. Naszła mnie myśl i takie ciarki przeszły całe moje ciało, wtedy jak człowiek uświadamia sobie taką rzecz rzutującą na całym jego życiu :)
Ale te ciąże niespodziewane, gdzie kobiety nawet nie zwracały uwagi na symptomach ciążowych, nie czuły a dowiadywały się dopiero jak urodziły. (jest ten program w tv).
W tym cyklu też szłam na spontan. Ten się najadł żeń szenia i co dzień dawaj! Już trochę mam dość, ale dla dobra sprawy jestem gotowa na wszystko ;-).
Magenta będzie ok, jeszcze się okaże że obie teraz zajdziemy i obie będziemy mieć termin na ten sam dzień :-D:-D:-D

BC- juz ci kiedys pisłam ze na suwaczku sa pełne skoczone tygodnie wiec dziś kończysz pełen 7 tygodni i zaczynasz tydzień 8-my:)
Gratulacje dla Ciebie i nanusi z tej okazji :) fajnie, że leci wam ciąża bez meczacych mdłości oby tak dalej:)

paulinka- nie pomoge z interpretacja wyników :(

jaga- mój ulubiony serial to Kasia i Tomek :) mamy wszystkie 3 serie na dvd i czesto wracamy do tych płytek....czasami jakbysmy siebie ogladali :)

Tak brzydko na dworze to w ramach rozpogodzenia porcja fluidków dla starczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Dziękuję;). A Ty na kiedy masz termin? Ja też się cieszę,że mdłości brak, ale oś przeczuwam,że się coś powoli rozkręca:(

hehe jak by tak sie stalo to wierz mi ze normalnie na kubusia bym cie zaprosila:-D cos mi sie daje ze tobie sie udalo a mi nie:zawstydzona/y: jakos juz sie nie nastawiam ze moglo sie udac zobaczymy czy bedzie @ i wtedy moze moze zatestuje

na razie Was nie czytam,bo nie mam czasu,wieczorem nadrobię,ale napiszę Wam że moja betka ładnie przyrasta
dziś 690:) a 3 dni temu było 195 wiec ok,bardzo sie ciesze:)

Lilou - suuuuper :))
Devi - ho ho hooo... gratuluję awansu!!! ;DD nasza Pani Moderator, prosze prosze :D

ja kuźwa PADAM!!! 500 zł na sukienke, marynarke, kosmetyczke.. jeszcze fryzjer we wtorek.. a miałam mieć w dupie tą całą imprezę.. damn!! :P
i byłam na solarium, więc w ciąży na pewno nie mogę być bo dziecko będę mieć napromieniowane!!! hehehhehe

reklama
magenta, Chodze do dr chojnickiego na Piątkowie...jestem z niego generalnie zadowolona, jest sympatyczny, delikatny, przyjemny i konkretny:) z tymi moimi cyklami to myślę, ze niewiele można zrobić, bo nie mogę przyjmować żadnych hormonow doustnie...ja się w sumie do tych cykli już przyzwyczaiłam i jakoś specjalnei mi nie przeszkadzają, mam tylko nadzieję, że nie będą mi utrudniały zajścia w ciążę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry