reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pauka, a czemu nie możesz przyjmować hormonów???

kup sobie testy owu ;)) mi w tym cyklu zgrały się z owulką, więc chyba działają :D hyhy

Nie moge brac ze względu na mój nie do końca sprawy przewód pokarmowy:dry: Na razie planujemy po prostu przestać się zabezpieczać i zobaczymy co będzie...jak nie będzie szło tym sposobem, to na pewno pierwsze co zrobie to będzie sięgniecie po testy owu:-)

ooo. Aelreda wróciła i wątek znowu się rozkręca :-)
no dziewczyny, widzę, że się ociągacie z podawaniem terminów @ :no: nie ładnie!:-p
a ja czekam, i liczę, że się lista rozkręci, bo przecież wczoraj byłyście chętne :-)

Nie, ja nie jestem na nie, tylko moje flaki wewnątrz są na nie;-) ja też mam nadzieje, że się uda bez tego, póki co podejście mam bardzo optymistyczne:-) a Wy jak długo już się staracie Staraczki?:-) od razu zaczynałyście z testami owu, badaniem bety itd.? czy najpierw po prostu spontan i co ma być to będzie?

ja to się niewypowiadam, bo mam tak pokręconą historię, że szok, teraz już sama nie wiem co mi jest, szok!

ale na początku był spontan.. w sumie teraz też jest hehehe :D

reklama
No! :) mam nadzieję, że lista będzie coraz większa :-)
pauka, ja tak właśnie miałam, pierwsze dwa cykle były na spontanie, co ma być to będzie, nie było żadnego mierzenia, obserwacji, nic... po 2 cyklach zaczęłam się spinać i stresować:-p

Kurka, Jaga, wpisuję Cię już chyba z piąty raz, i za każdym razem klikam zapisz, a Ty cały czas znikasz... i nie widać Cię na liście... hmmm...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry