reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda No w sumie tak. heh.

Już doczytałam o Julieet. super, gartulacje

Paluszek Kogo teraz obstawiasz? Kto zafasolkuje? Bo ja myślę że wszystkie po kolei (oprócz mnie, bo czuje że @ nadchodzi)

Dziewczyny, nie wiem co jest... Już dawno jestem po owulce, pojutrze @ a u mnie dalej jest sporo śluzu (wiesiołka nie biorę), fakt że nie jest już taki rozciągliwy tylko lepki. Czyżby mi się coś z cylkem porypało? Zawsze przed @ miałam suho - dziwne to dla mnie jaieś, co o tym myślicie? Stanu zapalnego nie mam

AAAAAA... i jeszcze jedno, któregoś dnia obudziłam się z bulem w jednej piersi (takim kłującym) i tak pół dnia mnie pobolewało, w sumie druga trochę też, ale dużo mniej, też nigdy czegos takiego nie miałąm, aż się przestraszyłam

Ostatnia edycja:
O matko! Jaki niesamowity poranek! :-D Do mnie już przyszły testy ciążowe to też może w weekend zrobię :-) Julieet jak chcesz to podaj ile się staraliście to dodam was na listę :tak: jak ona cudownie się powiększa!!

ŚLIJCIE FLUIDKI!!!!

JULIET, LILLY kochane gratuluje strasznie!!!! Grono mamuśkowe się powiększa!!!

A teraz fluidki dla reszty dziewczyn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ze szczególną dedykacją dla Magdy :-D

Big Oby Twoje słowa były prorocze, ale ja w to wątpię. Szyjka jest twarda, a poza tym nic na to nie wskazuje. Chociaż podobno po 2 tyg robi się miękka. Podejrzewam, że będzie tak, że jutro dostanę tej @ i nawet nadzieji sobie nie będę mogła mieć chociaż przez jeden dzień

Boże! jak ja bym chciała takie 2 krechy!

Ostatnia edycja:
reklama
madziarka, nie chcę Cię nakręcać, ale ja też mam właśnie taki leki, trochę rozciągliwy, biały śluz, generalnie mokro! czuję się, jakbym dostała @, a tam nic nie ma...
tylko brzuch nie boli jak na @, całe szczęście :)

Lilly, mam nadzieję że nic złego się nie stało, odpoczywaj kochana!

Fifka, na razie nie wpisuj mnie na listę, jak wszystko będzie ok, to podam Ci dane, generalnie udało nam się w trzecim cyklu, w jednym się udało, no ale była biochemiczna, mam ogromną nadzieję, że ta się tak nie skończy

Do góry