reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczynki a mialyscie moze po owulce po bolach jajnikow takie jak by dziwne klocia albo skurcze ale w samym srodku podbrzusza?? i to tak dosc intensywne?? bo ja wczoraj tak mialam i to bylo mega dziwne moze to od olejku z wiesiolka??

nie wolno brac wiesiolka po owulacji!!! moze powodoowac skurcze macicy. Wiesiolek sie lyka do skoku temperatury i juz.
A rozne klocia w jajnikach i podbrzuszu po owulacji sa normalne i nie nalezy sie w ogole na nich skupiac :)

reklama
pok- wiem ze wiesiolka po owulce sie juz nie bierze ja biore go do dnia przed owulka ale wczoraj po owulce mialam takie dziwne skurcze i bol owulacyjny jak cholera az mnie zgielo w pol i zastanawialam sie czy to wlasnie przez wiesolka bylo

niekoniecznie przez wiesiolka. mozliwe, ze to bylo cos zupelnie innego - np. jelita. bol w czasie i po owulacji moze sie zdarzac i nie nalezy o tym myslec za bardzo :) glowa do gory :)

jestem i ja :)
trzymam kciuki za Was laski ! żebyśmy się spotkały na listopadówkach :)

ja się dzisiaj zarejestrowałam do ginki na 25-go, niespełna 3 tyg, jakoś wytrzymam, mam nadzieję że będzie już coś widać :)

Pok, trzymam za Ciebie kciuki kochana, zwłaszcza że starasz się już trochę czasu, ale mam ogromną nadzieję, że na Ciebie niebawem przyjdzie pora :)

julieet- jak ja ci zazdroszcze kurcze ja juz tez w koncu bym chciala... hihi no ale wczoraj owulka byla pytanie tylko czy pechol pekl ... tego niestety nie wiem... ale staranki byly 2 dni przed w dniu owulki no i dzis bedzie tulu i moze z dwa dni jeszcze tak na wszelki wypadek:tak: i czas pokaze co z tego wyjdzie kurde jak teraz bedzie znowu lipa to sie chyba zalamie tyle czasu i wciaz nic:zawstydzona/y:

reklama
Do góry