reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka moze nie bedzie tak zle... ale jesli teraz sie nie udalo to nie poddawaj sie i moze faktycznie idz na monitoring i po owulce tez zobaczyc czy ten pechol pekl... ja tez sie zastanawiam czy mi peka.. ale sie okaze. moje staranki zakonczone owulka w 12 dc teraz jeszcze dla pewnosci pare dni sie poprzytulamy kurcze oby w koncu sie udalo

no moja znajoma luteinka namieszala sobie w cyklach bo zle ja przyjmowala ( sama brala bez konsultacji) i przez 2-3 cykle owulki wcale nie miala twierdzila ze od tej luteinki no i potem przesuniecia @ o 2 tygodnie

Ostatnia edycja:
reklama
Po ostatnim monitoringu gin powiedział, żeby wziąć lutke jak skończy się płodny śluz,mówił ze pewnie za 2-3 dni i 2 dnia już płodnego śluzu nie miałam więc zaczęłam przyjmować. A lutkę brałam tylko 3 dni dłużej, żeby przed odstawieniem zrobić w miarę prawdopodobny test. Wyszedł negatywnie to odstawiłam... i tyle, teraz czekam na @.

Hej big... a jak ty sie czujesz kochana?? jakies nowe objawy sie pojawily czy narazie spokuj??

fifka- ja mam taka cicha nadzieje ze wam sie udalo i @ nie przyjdzie... a jakies objawy @ czujesz?

Ostatnia edycja:
Hehe a swoją drogą zauważyliście że nasze ciężarówki mniej się odzywają niż przed zaciążeniem? :-D Wracajcie do nas!! Potrzebujemy was!! :tak:

Magenta, po odstawieniu lutki to oprócz bolących piersi, żadnych.

Ostatnia edycja:
tez to zauwazylam... pewnie uciekly na pazdziernikowki i listopadowki:p:-p mogly by wrocic no i jaga tez mogla by sie pojawic ciekawe co tam u niej?:confused2: przydalo by nam sie ich wsparcie...

Witam dziewczyny :-)

Ja tak się zarzekałam,że tabsów nie odstawię, i niestety wybrała natura :-D przez moją grypę musiałam opuścić kilka tabletek. Dziś miałam jechać do ginka, ale zaciągnęłam wczoraj swojego do wyrka :-D

Jedynie Big nas nie opuściła.. trwa tu z Nami niezaciążonymi :-p

Fifka ja biore inaczej bo przez 10 dni lutke po owulacji 10 dni i akurat faza lutealna jest piekna i ma wlasciwa dlugosc, wiec moze skoro Twoim problemem jest zbyt krotka FL to powinnas brac lutke tez dluzej, spytaj ginka

reklama
ja ostatnio na @ tez mialam cycki obolale:zawstydzona/y: oby u fifki bolaly na fasolke i jak fifka ruszy to i nam jakos pojdzie z tymi starankami

magda to moze odstaw tabsy hihi jak widac na naszych przypadkach fasolke nie tak latwo zmajstrowac hihi tylko pewnie ty bys odstawila i zaszla:-D

Ostatnia edycja:
Do góry